NEMA MU RAVNOG

Ovakav poklon ne viđa se svaki dan: Pogledajte što je Bella dobila od dečka za rođendan!

Patner američkog topmodela Belle Hadid priredio je svojoj dragoj feštu iznenađenja i darovao ulje na platnu - portret njezinog oca.

Da je svijećom tražila i stoput birala ne bi boljeg našla. Uzrečica naših majki i baka apsolutno je primjenjiva i na američkog topmodela Bellu Hadid, koju osim poslovne sreće prati i ona u ljubavnom životu. Pogotovo otkako je prije dvije godine prohodala s američkim snimateljem i art direktorom Marcom Kalmanom.

image

Rođendanski party iznenađenja u restoranu Lucali Pizza u Brooklynu

T.JACKSON/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Za njezin 26. rođendan svojoj je dragoj priredio party iznenađenja, i to u njezinom omiljenom talijanskom restoranu u Brooklynu, gdje ju je dočekao u društvu tridesetak prijatelja.

image

Za rođendan je dobila i - tijaru

BEAUTIFULSIGNATUREIG/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Na početku večeri slavljenica je dobila tijaru koju za trajanja slavlja nije skidala s glave, a među mnoštvom darova najspecijalniji je bio onaj Marca Kalmana koji je Belli Hadid, manekenki koja se može pohvaliti s čak 27 Vogueovih naslovnica, darovao sliku. Ulje na platnu proslavljenog američkog umjetnika Saida Elataba očito je portret Bellinog oca Mohameda Hadida, pa je s njim u rukama ponosno pokazivala okupljenim paparazzima kad se sa svojim partnerom sutradan vratila po darove.

image

Bella Hadid s očevim portretom koji je dobila za rođendan

SAID ELATAB/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Snažna veza i ljubav jordansko-američkog investitora u nekretninski biznis s kćerima Bellom i Gigi, baš kao i sa sinom Anwarom, koje je dobio u braku s Yolandom Hadid, blistavi su primjer svima kako razvod roditelja ne bi trebao narušiti odnose bivših s djecom.

image

Bella Hadid i Marc Kalman u vezi su dvije godine

SAID ELATAB/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Mohamed Hadid poznat je po izgradnji luksuznih hotela i vila u četvrti Bel Air u Los Angelesu, te u Beverly Hillsu u Kaliforniji, a kćeri ga jednostavno obožavaju, baš kao i on njih.

Linker
14. travanj 2024 18:47