Slavila je s najstarijim sinom

 JB AUTISSIER/PANORAMIC/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
OBITELJSKA LOŽA

Ovako je Antonella Messi slavila pobjedu Argentine nad Hrvatskom

Obitelj najboljeg argentinskog igrača Lionela Messija na Svjetskom prvenstvu u Katru uživa u komforu vlastite lože.

Obitelj najboljeg argentinskog igrača Lionela Messija na Svjetskom prvenstvu u Katru uživa u komforu vlastite lože.

Obitelj najboljeg argentinskog nogometaša Lionela Messija, jedne od najvećih sportskih zvijezda na svijetu, na Svjetskom prvenstvu u Katru uživa u svom komforu koji se može zamisliti. Messijevi imaju svoju ložu u Dohi, u kojoj ima mjesta za dvadeset ljudi, a najveća zvijezda u njoj je samozatajna Antonella Messi, supruga Lionela Messija, koja u njoj utakmice svog dragog prati u društvu svekra Jorgea Horacia Messija, koji upravlja karijerom svoga sina, te svekrve Celije Marije Cuccittini koja također ne propušta najvažnije utakmice svoga sina.

image

Obitelj Lionela Messija ima svoju ložu u Dohi, a najveća zvijezda u njoj je samozatajna Antonella Messi

PHILIPPE PERUSSEAU/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Svi oni su uz Messijeve sinove Thiaga (10), Matea (7) i Cire (4) u Dohu stigli privatnim zrakoplovom s brojem 10 iscrtanim na trupu, a na utakmice stižu odjeveni u Messijeve dresove s brojem 10 na prsima i leđima. Svjetsko prvenstvo u Katru za njih je posebno važno natjecanje, jer je to posljednja prilika da se Lionel Messi osvajanjem svjetske titule okruni za neospornog kralja nogometnih terena.

Sve uspjehe i rekorde nogometnog čarobnjaka Lionela Messija na nogometnim travnjacima diljem svijeta nemoguće je i pobrojati, a jedini neostvareni san mu je da prije okončanja svoje fascinantne karijere argentinsku reprezentaciju dovede do naslova svjetskog prvaka.

image

Antonella je odjenula strukirani dres svoga supruga

PHILIPPE PERUSSEAU/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Zbog toga se svaki njegov nastup na posljednjem velikom natjecanju prati sa strepnjom, posebice u svijetlu činjenice da je Argentina svoj put u Dohi započela šokantnim porazom u grupnoj fazi natjecanja od Saudijske Arabije. No, gauchosi su se od tog šoka očito oporavili i sad nezaustavljivo gaze prema naslovu nakon što su u polufinalu uvjerljivo svladali hrvatsku reprezentaciju.

image

Antonella Roccuzzo sa sinom Thiagom čije je ime istetovirala na dlan desne ruke

JB AUTISSIER/PANORAMIC/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Argentinski junak i najbolji igrač utakmice ponovno je bio Lionel Messi, a njegova obitelj je pobjedu prvo proslavila u svečanoj loži, a kasnije i u hotelu. Antonella Messi sa sobom nije povela jedino najmlađeg sina, četverogodišnjeg Ciru kojeg je ostavila s dadiljom na spavanju, jer je utakmica završila oko ponoći po katarskom vremenu, pa bi za njega to bio preveliki izazov.

image

Antonella usred slavlja

ROOSTER LEO ROOSTER/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Lionel i Antonella Messi vjenčali su se u srpnju 2017., a upoznali su se kao djeca u argentinskom gradu Rosariju u kojem su odrasli. Antonella Roccuzzo stigla je u posjet svom bratiću Lucasu Scagli, najboljem prijatelju i suigraču Lionela Messija u klubu Newell‘s Old Boys.

image

Messijeva supruga Antonella utakmice prati sa svojim svekrom Jorgeom Horaciom Messijem

DIEBILDERWELT/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Počeo joj je pisati pisma i svima je govorio da će se jednog dana njome oženiti, što se i dogodilo. Ni Antonella nije ostala imuna na njegov šarm, a nije im presudila niti razdvojenost, nakon što se Messi kao 12-godišnjak slijedeći svoje snove o nogometnoj karijeri preselio u Barcelonu. Kako god, njihova ljubavna priča jedna je od najljepših i najfascinantnijih, jer po mnogima najbolji nogometaš svijeta cijeli svoj život ljubi samo jednu ženu.

Linker
26. travanj 2024 07:57