OBNOVA ZAVJETA

Počelo je kao šala s probom stare vjenčanice: Nogometaš obnovio zavjete sa ženom na Maldivima

Legendarni engleski nogometaš Peter Crouch nakon 11 godina braka obnovio je zavjete sa suprugom Abbey Clancy na Maldivima.

Počelo je kao šala u lipnju, probom vjenčanice britanskog dizajnera Gilesa Deacona koju je nosila na vjenčanju prije jedanaest godina.

"Djeca su željela vidjeti kako je njihova mama izgledala na dan svog vjenčanja s tatom, a rezultat je pred vama - i dalje mi savršeno pristaje", napisala je tada u svojoj objavi na Instagramu engleska manekenka Abbey Clancy, supruga legendarnog nogometaša i bivšeg engleskog reprezentativca Petera Croucha.

Pa kad je sve tako dobro ispalo zbog svoje četvero djece odlučili su ponoviti cijelu ceremoniju i nakon jedanaest godina obnoviti bračne zavjete na Maldivima.

Otočna azijska država s lancem od 26 atola, smještena u Indijskom oceanu, čiji se arhipelag proteže 750 kilometara jugozapadno od Šri Lanke i Indije, smatra se rajem na zemlji, a Peter Crouch i Abbey Clancy za svoju su obitelj rezervirali smještaj u luksuznom resortu Anantara Dhigu poznatom po bijelim pješčanim plažama.

image

Abbey Clancy i Peter Crouch na proslavi njezinog 21. rođendana 2007.

JULIAN HAMILTON/SHUTTERSTOCK

"Kad sam je ugledao kako se u vjenčanici približava mjestu na plaži gdje smo obnovili bračne zavjete proradili su mi leptirići u trbuhu. Abbey je za mene i dalje najljepša i najsavršenija žena na svijetu", izjavio je Peter Crouch, koji sa suprugom odgaja kćeri Sophiju i Liberty te sinove Johnnyja i Jacka.

Vjenčali su se 2011. u hotelu Stapleford Park u Leicestershireu, dvije godine nakon što su objavili zaruke, a bračne zavjete su obnovili na plaži ukrašenoj buketima bijelih ruža.

"Naši klinci su uživali, rekli su nam da ljepše obiteljsko putovanje nisu mogli - zamisliti", izjavila je Abbey Clancy.

image

Zajedno su nastupali u reality showu britanske televizije

SHUTTERSTOCK
Linker
25. travanj 2024 14:27