Rod Stewart sa sinovima Alistairom i Aidenom u loži škotskog nogometnog kluba Celtica, čiji su navijači

 STUART WALLACE/BPI/SHUTTERSTOCK
UŽAS NA TRAVNJAKU

Poplavio je pred očevim očima! Slavni pjevač opisao najstresniji trenutak u životu

Glazbenik Sir Rod Stewart, otac osmero djece, iskreno je progovorio o najgorem roditeljskom iskustvu.

U životu je proživio nevjerojatne uspone i padove, ali najstrašniji trenutak Sir Rod Stewart doživio je nedavno strahujući za život svog 11-godišnjeg sina Aidena.

"Dopratio sam ga na utakmicu njegovog nogometnog tima Young Hoopsa, čije nastupe redovito pratim iz publike. No, ovaj put se na terenu počelo događati nešto čudno. Aiden je u jednom trenutku usred igre zastao, poplavio i srušio se na teren. Možete misliti kakvi scenariji su mi u tom trenutku prolazili glavom, bio sam uvjeren da je moj sin doživio srčani udar. Srećom nije bilo tako. Na teren je odmah uletjela liječnička ekipa, a pozvana su i kola hitne pomoći. Premda se meni svaka sekunda činila dugom poput vječnosti, Aiden je relativno brzo došao k sebi, a liječnici su ustvrdili da je bila riječ o napadaju panike, što je uobičajeno kod adolescenata", ispričao je Sir Rod Stewart.

image

Titulu Sira dobio je 2016: Rod Stewart, Penny Lancaster, te sinovi Alastair i Aiden u Buckinghamskoj palači

DAVID PARKER/ANL/SHUTTERSTOCK

Aiden je njegovo osmo dijete i najmlađi sin kojeg je dobio u svom trećem braku s Penny Lancaster. Odgajaju i 17-godišnjeg sina Alastaira, s kojim su, kako je izjavio, već prošli najveće roditeljske izazove.

image

Svoju ljubav prema nogometu prenio je na sina Aidena

ROSS MCDAIRMANT PHOTOGRAPHY/SHUTTERSTOCK

"Opijanje, cigarete, eksperimentiranje s drogom, prva zaljubljivanja i veze, problemi u školi... Što da vam kažem, sve je to dio odrastanja, a svatko uči iz vlastitog iskustva. Zato svojoj djeci ne dijelim savjete i ne namećem svoje mišljenje, nego ih prije svega slušam. I to funkcionira", izjavio je Sir Rod Stewart, čija je mladost također bila burna.

Kao 15-godišnjak je napustio školu kako bi se potpuno posvetio nogometu - bio je izvanredan branič i kapetan svog kluba Middlesex Schoolboysa, ali je u međuvremenu otkrio čari tulumarenja i zabave s djevojkama zbog čega se na kraju odlučio za glazbu.

"Život glazbenika je mnogo jednostavniji: nakon par čašica nisam mogao istrčati na travnjak, ali mi je to bio dobar stimulans za nastup pred publikom u klubu", izjavio je svojedobno Sir Rod Stewart koji je ljubav prema najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu prenio sinovima.

image

Rod Stewart sa sinovima Alistairom i Aidenom u loži škotskog nogometnog kluba Celtica, čiji su navijači

STUART WALLACE/BPI/SHUTTERSTOCK
Linker
20. travanj 2024 07:37