RATNE SJEKIRE

Posvađani supružnici: Gisele Bundchen bez riječi poslala jasnu poruku Tomu Bradyju

Najslavniji igrač američkog nogometa Tom Brady novu sezonu započinje bez podrške supruge.

On je živuća legenda američkog sporta, najuspješniji igrač američkog nogometa u povijesti, pa je odluka 45-godišnjeg Toma Bradyja da usprkos visokoj životnoj dobi za profesionalnog sportaša nastavi karijeru oduševila milijune njegovih fanova i obožavatelja. Ali ne i njegovu dosad najvatreniju navijačicu, suprugu Gisele Bundchen (42).

image

Gisele je bila presretna kad je Tom Brady objavio da se povlači

ERIC CANHA/CSM/SHUTTERSTOCK

Nakon samo 40 dana koliko je uživao u igračkoj mirovini Brady je objavio kako se vraća se na nogometni teren što je jako pogodilo njegovu suprugu, brazilskog topmodela Gisele Bundchen zbog čega je njihov odnos preko noći - zahladio.

‘‘Jednostavno sam osjećao da mi je ostalo još snage i želim pokušati dalje. Dugujem to svojim suigračima, našim sjajnim trenerima i cijeloj našoj organizaciji ", izjavio je sedmerostruki prvak Super Bowla koji sa suprugom odgaja 12-godišnjeg sina Benjamina i devetgodišnju kćer Vivian Lake.

image

U braku su trinaest godina

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

O nevoljama u obiteljskom raju počelo se pisati kad je manekenka pokupila stvari i s njihovog imanja na Floridi s djecom otišla u Kostariku zbog čega je Tom Brady, poznat kao fanatik treninga, jedanaest dana izbivao s priprema svoje momčadi Tampa Bay Buccaneers‘.

Da među njima još kuha postalo je jasno kad je objavljeno da Gisele Bundchen neće biti na tribinama AT&T stadiona na suprugovoj prvoj utakmici nove sezone protiv Dallas Cowboysa.

image

Tom Brady i Gisele Bundchen podižu dvoje djece

KRISTIN CALLAHAN/ACE PICTURES/SHUTTERSTOCK

"Kad je Gisele s djecom u publici to je za nas uvijek velika stvar", kažu čelnici kluba s Floride, koji će na njezin povratak u svečanu ložu po svemu sudeći još pričekati.

Kako god, oboje se, čini se, trude da prevladaju međusobne razlike i nitko ne sumnja da će u tome i uspjeti. Jer svađe su, kao što svi znamo, sastavni dio svakog odnosa i obiteljskog života. No, Giselina poruka da na otvorenju sezone ne bude među navijačima ipak je snažno odjeknula i očito je kako će supružnicima trebati vremena da zakopaju ratne sjekire.

Linker
19. travanj 2024 21:13