Ryan Reynolds i Blake Lively s djecom na holivudskoj Stazi slavnih

 JIM SMEAL/SHUTTERSTOCK
Novi projekt

Poznati holivudski glumac pokreće TV show za koji ga je inspiriralo - uspavljivanje djeteta

Američkom glumcu Ryanu Reynoldsu ideja za televizijski serijal mu je sinula kad ga je najmlađe dijete noćima držalo budnim.

Američkom glumcu Ryanu Reynoldsu ideja za televizijski serijal mu je sinula kad ga je najmlađe dijete noćima držalo budnim.

Ima gomile dobrih ideja, za svakog nađe lijepu riječ, smatraju ga najljubaznijom zvijezdom u Hollywoodu, a lani je postao bogatiji za tristo milijuna dolara. Sve to uz svakodnevne obaveze oca četvero djece, vlasnika nogometnog klubu u Walesu, holivudske akcijske zvijezde, investitora...

Kanadski glumac, 46-godišnji, Ryan Rey­­nolds, tako većinu svog osobnog bogatstva danas ne duguje svojim glumačkim honorarima, nego poslovnim investicijama i ulaganjima u proizvodnju gina, telekomunikacije, sportske klubove i razne start-up tvrtke. Ideja mu ne nedostaje, a sad je predstavio novi projekt i dokazao da se najbolje od njih ponekad rađaju iz nužde.

Prvi veliki televizijski projekt Reynoldsove produkcijske tvrtke Maximum Effort zove se "Bedtime Stories With Ryan" (Ryanove priče za laku noć) i premijerno će biti prikazan 20. lipnja na kanalu Fubu. U njima slavni glumac, koji paralelno razvija i televizijski serijal "Dobrodošli u Wrexham", velški grad u kojem je kupio istoimeni nogometni prvoligaški klub, odjeven u pidžamu djeci jasličke i vrtićke dobi priča uspavljujuće zgode dok ga iz kreveta promatraju dvije ovce.

image

Abigail Breslin i Ryan Reynolds u filmu "Definitely Maybe"

UNIVERSAL/KOBAL/SHUTTERSTOCK

"Ideja za serijal rodila se istog dana kad smo dobili najmlađe, četvrto dijete. Supruga i ja imamo, naime, iskustva nespavanja i probdjevenih noći s naših troje starijih, ali dosad nismo doživjeli da nas netko od njih drži budnima cijele noći", izjavio je Ryan Reynolds, koji j nakon dugih veza s pjevačicom Alanis Morissette, te kolegicom Scarlett Johansson, svoju životnu ljubav pronašao u kolegici Blake Lively s kojom je u vezi dvanaest godina, a vjenčali su se 2012.

image

Supružnici Ryan Reynolds i Blake Lively podižu ćetvero djece

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Roditelji su sedmogodišnje James, šestogodišnje Inez i trogodišnje Betty, a dosad nisu otkrili spol i ime bebe rođene u veljači ove godine. Ryan Reynolds poznaje i ljepote hrvatske obale, jer je akcijsku komediju "Čuvaj me s leđa 2" snimao u Istri i Dubrovniku, gdje se, kako je izjavio u razgovoru za Gloriju, odlično proveo.

Linker
27. travanj 2024 13:49