JOŠ MALO...

Prelijepa nećakinja Lady Diane udat će se na obiteljskom imanju na kojem počiva njena teta?

Lady Amelia Spencer, nećakinja pokojne princeze od srca, jedva čeka svoje vjenčanje.

Lady Amelia Spencer, nećakinja pokojne princeze Diane, nepune tri godine nakon zaruka s Gregom Mallettom napokon je spremna za vjenčanje. "Još malo...", napisala je uz fotografiju poljupca s čovjekom svog života koju je objavila na svom profilu na Instagramu. U vezi su već četrnaest godina, a zaručili su se u srpnju 2020. "Najljepši dan mog života, ne mogu te voljeti više i jedva čekam naš veliki dan", napisala je tada.

image

Amelia i Eliza Spencer na reviji Luise Spagnoli na Tjednu mode u Milanu preklani

SIMONA CHIOCCIA/IPA/SHUTTERSTOCK

Lady Katya Amelia Spencer rođena je u Londonu u srpnju 1992. kao sestra blizanka Lady Elize Victorije. Njihov otac je deveti Grof Spencer, brat Lady Di, a kćeri je dobio sa svojom prvom suprugom Victoriom Aitken. Imaju četvero djece, jer su dvije godine prije blizanki dobili najstariju kći Kitty, a nakon njih i sina Louisa.

image

Channing Millerd i Eliza Spencer, te Greg Mallett i Lady Amelia Spencer na otvorenju restorana Bacchanalia u Londonu

NICK HARVEY/SHUTTERSTOCK

Obitelj se 1995. preselila u Južnoafričku Republiku, a djeca su nastavila živjeti ondje s majkom i nakon razvoda roditelja 1997., svega nekoliko mjeseci nakon pogibije Lady Diane u prometnoj nesreći u pariškom tunelu. U domovinu su dolazile povremeno, a bile su pozivane i na obilježavanje desete godišnjice Dianine pogibije 2007., kao i na vjenčanje princa Williama i Kate Middleton 2011.

image

Princ Harry s grofom Spencerom i Ameliom Spencer na misi povodom 10. godišnjice Dianine pogibije u Londonu 2007.

SHUTTERSTOCK

"Strastvena sam osoba, kao i moja pokojna teta, vjerujem da sam tu osobinu naslijedila od nje", izjavila je Amelia Spencer u razgovoru za tjednik Hello. U Veliku Britaniju se preselila skupa sa svojom sestrom blizankom preklani i odmah se prometnula u zvijezdu londonskog društvenog života. U Londonu je zaštitno lice luksuznih brendova, a bavi se i modelingom: debitantski nastup na londonskom Tjednu mode imala je u veljači kad je nosila reviju Josha Bircha Jonesa.

image

Grof Spencer sa suprugom Victoriom Aitken i kćerima Kitty; Elizom i Ameliom u Althorpu

PETER LEA/SHUTTERSTOCK

Premda datum vjenčanja javnosti još nije poznat, vjeruje se kako će se svadba održati na imanju Althorp House u Northamptonshireu. "To je naša djedovina i naša obiteljska kuća već generacijama. Bolje mjesto za vjenčanje sa stilom teško mi je i zamisliti", izjavila je Amelia Spencer.

image

Imanje Althorp House i otočić na ovalnom jezeru gdje je posljednje počivalište Lady Di

JAMIE COOPER/SHUTTERSTOCK
Linker
23. travanj 2024 23:30