Vatromet emocija!

Prisjetili smo se velebene Modrićeve svadbe! Luka obilježio godišnjicu vjenčanja sa suprugom Vanjom

Ženu svog života i nakon 17 godina veze ljubi kao prvog dana. Luka i Vanja Modrić i nakon niza godina i troje djece uživaju u ljubavnoj idili.

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač madridskog Reala Luka Modrić (35) u svojoj je iznimnoj sportskoj karijeri potpisivao brojne važne ugovore. No, definitivno najvažniji potpis stavio je prije 11 godina na vjenčani list sa svojom suprugom Vanjom, s kojom odgaja troje djece: sina Ivana (11), te kćeri Emu (8) i 3-godišnju Sofiju Modrić.

Da mu je obitelj na prvom mjestu jedan od najboljih svjetskih nogometaša pokazuje u svakoj prigodi, pa sa suprugom i djecom tako slavi sve svoje sportske uspjehe, a nije tajna da Luki sreća i harmonija u privatnom životu omogućavaju da se daje sto posto na nogometnim travnjacima diljem Europe i svijeta.

Čitajte i: Veselje u Madridu: Luka Modrić na snijegu uživa s obitelji, a Fani Stipković sa psićem

Povodom jedanaeste godišnjice braka Luka Modrić je objavio selfie s Vanjom, s kojom pozira u potpuno opuštenom kućnom izdanju, u crvenoj kariranoj košulji, a ukrasio ga je emotikonima prstena, crvenog srca i sklopljenih ruku uz brojku 11.

Nerazdvojni su od prvog telefonskog razgovora 2004. koji je potrajao čak tri sata, a četiri godine starija Vanja opisala je kako je započela njihova ljubavna priča. - Luka je poseban, jednostavno zrači i osvaja. Svidjelo mi se što je istovremeno samozatajan, ali i iznimno samouvjeren. Ambiciozan je s najvišim ciljevima, siguran da ih može ostvariti.

image
Ronald Goršić/CROPIX

Premda im je na prvi pogled bilo jasno da su suđeni jedno drugome, vjenčanje i svadbu su nekoliko puta odgađali zbog njegovih brojnih obaveza, a 13. svibnja vjenčali su se u Zagrebu u krugu najuže obitelji i prijatelja. Crkveno vjenčanje uslijedilo je u lipnju 2011., a na svadbi u hotelu Westin feštali su do zore uz hitove Mladena Grdovća, Halida Bešlića i klape Intrade.

Čitajte i: Sreća u domu Luke Modrića: ‘Proslava još jedne godine u najboljem mogućem društvu‘

Osim što drži tri ugla njihove kuće Vanja zajedno s Lukom analizira sve njegove utakmice, no više od svega uživa u rijetkim slobodnim danima i tjednima kad svi zajedno dolaze na odmor i posjećuju obitelj u Zagrebu i Zadru.

Premda španjolski kraljevski klub svim svojim igračima i članovima njihovih obitelji osigurava najbolju liječničku i zdravstvenu skrb, Vanja je svo troje djece rodila u Zagrebu, gradu u kojem planiraju živjeti po okončanju Lukine igračke karijere. Prije nekoliko godina pronašli su savršeni dom za svoju obitelj na zagrebačkom Pantovčaku, u bivšoj vili legendarnog nogometaša Zvone Bobana, koju glasi na Vanjino ime.

image
Ronald Goršić/CROPIX

Osim toga posjeduju i luksuznu vilu na obali mora u Kožinu, u okolici Zadra, gdje je Luka prošlog ljeta naučio veslati na SUP daski. S obzirom na zgusnut raspored - zbog novog termina Europskog nogometnog prvenstva koje se održava od 11. lipnja do 11. srpnja - ove godine će im svaki dan ljetnog odmora u Zadru biti - još slađi.

Linker
13. travanj 2024 06:58