VRIJEME LETI

Priyanka Chopra prvi put pokazala kćer: Preslatka Malti Marie je živa vatra i tatina kopija

Indijska glumica i američki pjevač Nick Jonas poveli su kćerkicu na svečano otkrivanje zvijezde benda The Jonas Brothers na holivudskoj Stazi slavnih.

Holivudska Staza slavnih jedna je od najvećih besplatnih turističkih atrakcija na zapadnoj obali Sjedinjenih Država, a 2745. zvijezdu na njoj je dobio američki pop sastav The Jonas Brothers.

Nalazi se ispred upravne zgrade Live Nationa, koncertnih promotora koji organiziraju turneje najvećih glazbenih zvijezda. The Jonas Brothers su osnovani 2005. kao super uspješni tinejdžerski diskografski projekt, a čine ga braća Joe, Kevin i Nick Jonas, koji su svojih pet studijskih albuma prodali u nakladi većoj od dvadeset milijuna primjeraka.

U punom sastavu zajedno sa suprugama i djecom okupili su se na otkrivanju svoje zvijezde, a glavne zvijezde u publici bile su indijska glumica i producentica Priyanka Chopra, supruga Nicka Jonasa, koja je u krilu držala kćerkicu Malti Marie, koja je nedavno proslavila prvi rođendan.

image

Mama je kćerkicu pokušala zabaviti zvečkom

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

Pjevač i glumica lanjskog siječnja svoje su pratitelje na društvenim mrežama obavijestili da su postali roditelji, te da je njihovu kćerkicu rodila surogat majka. Kako je bebica rođena prerano, čak tri mjeseca je provela na odjelu intenzivne skrbi u inkubatoru, a ponosni roditelji su svoju princezu sad prvi put pokazali u javnosti. Malena je, kako su mnogi primijetili, živa vatra i tatina kopija.

"Malti Marie, jedva čekam da se ponovno svi ovdje okupimo u tvoju čast", izjavio je Nick Jonas koji je posebno zahvalio prelijepoj supruzi. Nazvao je ju svojom stijenom u olujnom moru i najvećim životnim darom.

image

Ali su djevojčici puno draže od igračaka bile - mamine naočale

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

Za to vrijeme djevojčica se u maminom krilu igrala sa zvečkom, a kad joj je to dosadilo mama joj dala dudu, nakon čega ju je nahranila. Kako djevojčici upravo rastu prvi zubi, sve što joj se nađe na dohvat ruke pokušava gurnuti u usta zbog čega je roditelji stalno moraju držati na oku.

image

Kevin Jonas sa suprugom Danielle te kćerima Valentinom i Alenom, supružnici Priyanka Chopra i Nick Jonas, te Joe Jonas i Sophie Turner

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

Za njihovim primjerom nisu se poveli Joe Jonas i njegova supruga, engleska glumica Sophie Turner, zvijezda serijala "Igra prijestolja", koji striktno štite anonimnost i privatnost svojih kćeri, pa su ih ostavili kod kuće.

Zato su malenoj Malti Marie društvo pravile sestrične Valentina i Alena, kćeri Kevina Jonasa i njegove supruge Danielle Delease. Braća su na svečanosti otkrivanja svoje zvijezde na holivudskoj Stazi slavnih najavili skori izlazak svog šestog albuma "The Album", koji u prodaju stiže 5. svibnja.

image

Šogorice Danielle Jonas, Sophie Turner i Priyanka Chopra s kćerima

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK
Linker
24. travanj 2024 12:56