Iz prve ruke

Progovorio bivši tjelohranitelj Brada i Angeline: ‘Oni nemaju elementarne socijalne vještine‘

Bio je ‘rezervni‘ otac njihovoj djeci, a njima oslonac premda ga nisu uvijek slušali.

Dok se javnost zgražava nad fotografijama modrica koje je Angelina Jolie dobila 2016. tijekom leta privatnim zrakoplovom zbog fizičkog obračuna s bivšim suprugom, njihov bivši šef osiguranja Mark ‘Billy‘ Billingham ispričao je britanskim medijima kako mu je bilo raditi za njih.

Premda je bio pripadnik SAS-a i prošao najteža ratišta svijeta, čuvanje Angeline Joline, Brada Pitta i njihovo šestero djece bio mu je najveći izazov u karijeri. Bivši specijalac ne želi komentirati fotografije Angelininih modrica na ruci i ozljedu lakta iz dokumenta FBI-ja, kao ni njen navod da je Brad u sukobu zadobio ogrebotinu - o čemu ovih dana pišu svjetski mediji. Ne ulazi u to tko je započeo obračun u avionu na povratku s ljetovanja u Francuskoj u Ameriku, ne nagađa tko je kriv.

image

Na zračnoj licu u Monacu, dok su bili sretni

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Bio sam Bradov i Angelinin šef osiguranja. Da prije toga nisam bio u vojsci, teško bih to izdržao”, kaže.

Radio je za njih 18 mjeseci, a otkaz je dao iste godine kad je Angelina podnijela zahtjev za razvod. Nije poznato je li bio s njima u zrakoplovu kad su se fizički sukobili – i zašto to nije spriječio ako je bio – no znakovita je njegova tvrdnja za The Sun da je njihovoj djeci bio ‘rezervni otac‘.

I pouzdan oslonac holivudskom paru, premda ga nisu uvijek slušali. Primjerice, Angelinu je uhodio obožavatelj kojeg je procijenio kao nestabilnu osobu. Izvježbanim okom zamijetio ga je da se mota oko glumice kad je god uvrebao priliku, na što ju je upozorio ali ga nije poslušala. Shvatila je da bi tip mogao biti opasan tek kad ju je pokušao zaustaviti radi autograma na fotografijama koje joj je htio dati.

image

Angelina Jolie s djecom

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Spriječio sam da joj priđe blizu, uzeo omotnicu od njega, provjerio je i pružio joj fotografije kroz prozor automobila. Kad ih je izvadila da ih potpiše, shvatila je da su jako osobne, snimljene tijekom uhođenja. Prenerazila se", ispričao je.

Ono što sve zanima - kakav im je bio brak?- opisao je slikovito no vrlo diplomatski, prenosi Daily Mail.

"Pratio sam Angie po cijeloj Americi bojeći se da joj se ne dogodi što i Johnu Lennonu. Mogu reći to da je, kad bi ju fotografi snimali samu, bila nasmiješena. S Bradom je imala bijesan izraz lica."

Tjelohranitelja je najviše izluđivalo što je slavni par zbog stila života izgubio elementarne socijalne vještine. Neugodno ga je iznenadila njihova "njihova niska razina zdravog razuma".

image

Brad Pittna promociji filma "Bullet Train"

JUNG YEON-JE/AFP/PROFIMEDIA

"Postavljali su mi pitanja: "Kako da odem u taj bar i što trebam učiniti da dođem tamo? Nisu glupi, ali zbog stila života dugo nisu učinili nešto takvo. To mi je bilo jako čudno", rekao je bivši specijalac. Otkaz je dao jer mu postalo preteško.

"Izgubio sam privatni život, smjer u vlastitom obiteljskom životu. Bio sam iscrpljen”, zaključio je.

Linker
22. travanj 2024 20:07