NOVA GLORIA

Proveli smo jedan dan s najzaposlenijim hrvatskim glumcem

Proveli smo jedan dan s Goranom Bogdanom, koji nam je otkrio da trenutačno radi na tri projekta, da uviđa kako se ljudi češće bave drugima umjesto sobom te zašto u umjetničkom svijetu vlada apatija.

Osim što je najtraženiji glumac u ovom dijelu Europe, 43-godišnji Goran Bogdan jedan je i od najskromnijih - samo ga je teško uhvatiti za intervju, a to zna svatko tko je jednom pokušao. Ovaj put smo ga zatekli na zagrebačkom Glavnom kolodvoru, u kupeu vlaka. Ne, nije nikamo putovao, baš je ovih dana u Hrvatskoj, na relaciji Zagreb - Šibenik gdje snima i film i seriju. U Šibeniku snima seriju "Bijeli put", u produkciji HRT-a, prema scenariju Emira Imamovića Pirkea i u režiji Tomislava Rukavine gdje glumi s Ninom Violić i Elvisom Bošnjakom. Zatečen pak u kupeu, snimao je kratki film "Čovjek koji nije mogao šutjeti" u režiji našeg istaknutog dokumentarista Nebojše Slijepčevića o pokolju nad Bošnjacima u bosanskom mjestu Štrpci. U pauzi snimanja kratko je tek otišao do Beograda na predstavljanje filma Ivana Marinovića "Živi i zdravi", gdje je iznova u paru igrao s našom glumicom Tihanom Lazović Trifunović, ovaj put u ulozi vjenčanog kuma njezinog supruga.

image

Na setu s Goranom Bogdanom

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

Naše druženje trajalo je dva sata, a susret je bio, kao i uvijek - prijateljski, samo što Goranu kao našoj trenutačno najvećoj filmskoj zvijezdi svako malo netko prilazi ne bi li ga pozdravio i porazgovarao s njim. Naš intervju je zbog toga također "patio". Kratko smo skoknuli do improvizirane kantine gdje smo uz goveđi gulaš, kasnije i štrudlu od jabuka, razgovarali o nekoliko projekata koje je završio ili upravo završava jer o drugim poslovima radi ugovornih obaveza još ne smije govoriti. Tijekom našeg razgovora dotakli smo se tema ljubavi i doma, unatoč glumčevoj jasno izraženoj diskretnosti o obiteljskim odnosima i partnerstvu s beogradskom glumicom Jovanom Stojiljković.

U novom broju Glorije ne propustite intervju u kojem nam otkriva svoj recept za bolji život, a uz to donosimo vam:

  • Intervju s Dankom Derifaj koja otkriva kome se veseli kad dolazi kući
  • Priču o kontroverznom američkom novinaru koji je intervjuirao Vladimira Putina
  • Ekskluzivni intervju s Dakotom Johnson koja otkriva sve detalje sa snimnaja filma "Madame Web"
  • Dom zagrebačke glumice Tene Jeić Gajski
  • Američki san u Hrvatskoj Karla Vulina i Mladena Vidovića
  • Sve o novoj chefici riječkog restorana Nebo
  • Feljton o Bobu Marleyju: Kratak, ali bogat život legende reggaea
image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
23. travanj 2024 12:58