ZAVODNIK U RIJU

Prve fotografije: Slavni glumac i bivši suprug Monice Bellucci ljubi 30 godina mlađu misicu

Francuski glumac Vincent Cassel nakon razvoda od supruge Tine Kunakey u vezi je s australskim modelom i bvišom misicom brazilskog podrijetla.

Pješčane plaže brazilske metropole Rija de Janiera odavno su opjevane i opisane, a pod brazilskim suncem rođene su brojne ljubavi. Akteri najnovije priče su proslavljeni francuski glumac, 56-godišnji Vincent Cassel i australska ljepotica, 27-godišnja bivša misica i model Narah Baptista koji su se poput tinejdžera zabavljali na plaži.

Glumac je sa sobom ponio dasku za veslanje na kojoj je provozao svoju dragu. U novu vezu Vincent Cassel, junak brojnih holivudskih akcijskih hitova, se upustio svega par mjeseci nakon što se razveo od svoje druge supruge, modela Tine Kunakey, s kojom je dobio 4-godišnju kćer Amazoniju. Glumac se s njom svojedobno preselio u Brazil zbog njegove fascinacije tom zemljom, koja uključuje i njegovu strast prema borilačkim vještinama, a posebno capoieri koja uključuje elemente borilačkih vještina, igre, glazbe i plesa.

image

Francuski glumac Vincent Cassel i australski model Narah Baptista

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Narah je na dasci zaljubljeno gledala svog dragog, upijala svaku njegovu riječ i očito se ludo zabavljala, a u jednom trenutku je izvadila vodonepropusni fotoaparat i uslikala Cassela u akciji. Svi koji su vidjeli njihove zajedničke fotografije zaključili su kako Narah nije samo vršnjakinja, nego i slika i prilika Casselove bivše supruge.

Narah Baptista odrasla je u australskom Queenslandu, a njezina ulaznica u svijet mode i ljepote bilo ja australsko natjecanje za Miss Universe čija je finalistica bila 2020.

image

Vincent Cassel na plažu je ponio dasku za veslanje

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nakon toga potpisala je ugovor s agencijom Chic Management iz Brisbanea, te se na kraju preselila u Brazil gdje je upoznala Vincenta Cassela. I to baš u trenutku kad je njegovom drugom braku s trideset godina mlađom suprugom Tinom Kunakey došao kraj. Da se nešto događa postalo je jasno kad je Cassel preko noći sa svog profila na Instagramu obrisao sve njezine fotografije, a njegov potez kopirala je i Tina Kunakey, koja je u travnju proslavila 26. rođendan.

"Rastali su se prije nekoliko tjedana i njihovoj vezi očito nema spasa, a Tini je srce - slomljeno", izjavio je anonimni izvor upućen u situaciju.

image

Vincent Cassel i Tina Kunakey vjenčali su se u Bidartu, na jugozapadu Francuske u kolovozu 2018.

IROZ GAIZKA AFP

Vincent Cassel iz svog prvog braka s kolegicom Monicom Bellucci ima dvije kćeri, 13-godišnju Léonie i 19-godišnju kćer Devu Cassel, koja je jesenas na milanskom Tjednu mode nosila reviju Dolce&Gabbane, brenda čije je zaštitno lice.

Linker
21. travanj 2024 15:24