Paris Hilton i Phoenix

 INSTAGRAM
MAMIN ANĐEO

Prvi put sa sinom u rodnom gradu: "Ima prelijepe plave oči i programiran je da osvoji svijet"

Američka poduzetnica Paris Hilton prvi put je sa sinom stigla u New York na snimanje talk showa.

Američka poduzetnica Paris Hilton prvi put je sa sinom stigla u New York na snimanje talk showa.

Prvi posjet rodnom gradu New Yorku sa sinčićem Phoenixom Barronom, rođenim prije devet mjeseci, 42-godišnja američka poduzetnica Paris Hilton će zauvijek pamtiti.

"Moje zlato, beba Phoenix prvi put je u New York Cityju, hura i bravo za njega", napisala je Paris Hilton u objavi na svom profilu na Instagramu uz koji je priložila prve sinove fotografije iz svog rodnog grada. "Ima prelijepe plave oči", "Mamin anđeo", "Programiran je da osvoji svijet...", napisali su joj oduševljeni pratitelji u komentarima.

Paris Hilton u New York je stigla na snimanje talk showa u kojem ju je ugostio voditelj Jimmy Fallon kojem je opisala kako uspijeva uskladiti svoje majčinske i brojne poslovne obaveze. Posljednja u nizu je linija proizvoda za domaćinstvo "Be an Icon" koja se prodaje u američkom trgovačkom lancu Walmart.

image

Paris Hilton i Phoenix na ulici su bili neprepoznatljivi

MEDIAPUNCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Najvažnija je ravnoteža, a Phoenix mi je uvijek na prvom mjestu. Zbog toga sam morala naučiti reći "ne" i odustati od nekih poslovnih planova, što prije nije bio slučaj", izjavila je Paris Hilton koja sa sinčićem u najranijoj fazi odrastanja želi provoditi što više vremena.

image

Paris Hilton želi još djece

INSTAGRAM

"Nakon prvih slogova i riječi, sad čekam njegov prve korake, već pokušava ustati... To su specijalni trenuci i želim biti uz njega. Phoenix i njegova dobrobit sad su mi sve, uvijek na prvom mjestu", ispričala je Paris Hilton, koja je vijest o sinčićevom rođenju podijelila početkom godine, osam dana nakon njegova dolaska na svijet 16. siječnja. Trudnoću je iznijela surogat majka, a Paris oko sinčića pomažu njezini roditelji Kathy i Rick Hilton.

image

Paris Hilton je u siječnju postala majka

INSTAGRAM

"Opsjednuti su unučićem. Kad god zatrebam pomoć ili savjet zovem njih ili sestru Nicky. Oni su moja grupa za podršku", ispričala je Paris Hilton, koja je sa suprugom Reumom Carterom zamrznula dvadeset embrija, a zametke su vitrificirali u strogo kontroliranim uvjetima na -196 Celzijevih stupnjeva.

image

Sin joj je uvijek na prvom mjestu

INSTAGRAM

Zamrzavanje zametaka postalo je nezamjenjiv dio postupaka izvantjelesne oplodnje te sredstvo za povećanje uspješnosti tih postupaka, pa maleni Phoenix vrlo vjerojatno neće odrastati sam.

image

Dnevna soba Paris Hilton postala je igraonica

INSTAGRAM
Linker
26. travanj 2024 23:14