Zooey Deschanel, Jacob Pechenik

 SHUTTERSTOCK
Ni novac, ni djeca

Sada su prijatelji: Bivši muž Zooey Deschanel otkrio što im je bila najveća briga nakon razvoda

Filmski producent Jacob Pechenik otkrio je što mu je bila najveća trauma u razvodu od glumice Zooey Deschanel.

Filmski producent Jacob Pechenik otkrio je što mu je bila najveća trauma u razvodu od glumice Zooey Deschanel.

Glumica Zooey Deschanel, 43-godišnja zvijezda hit serije "Nova cura" i Jonathan Scott, poznat kao jedan od braće iz serije "Lovci na nekretnine", zaručili su se jesenas u škotskom dvorcu nakon četiri godine veze i spremaju vjenčanje iduće godine. A sad je njezin bivši suprug Jacob Pechenik, filmski producent i poduzetnik, s kojim je u braku provela pet godina i dobila dvoje djece, 8-godišnju kćer Eisle i 6-godišnjeg sina Charlieja, ispričao što mu je bila najveća trauma u razvodu od slavne glumice.

"Za mene je to bio veliki šok jer sam svoju budućnost vidio sa Zooey. Ali sam preko noći shvatio da je ne mogu zadržati jer njezino srce pripada drugome. No, prijateljstvo među nama nije nestalo, baš kao niti toplina u našim međuljudskim odnosima, pa smo se o podjeli imovine i skrbništvu nad djecom sve lako dogovorili. A najveća briga bila mi je kako ćemo podijeliti zajedničku kompaniju za sobni, vertikalni uzgoj biljaka, salata, začina i ostalog bilja", ispričao je Jacob Pechenik u razgovoru za časopis People.

image

Supružnici na premijeri stote epizode televizijskog serijala ‘New Girl‘ 2016.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

"Kompanija Lettuce Grow je bila naše zajedničko "dijete" i nisam želio da propadne nakon što se mi razdvojimo. Pa smo na kraju dogovorili da ću ja preuzeti brigu o razvoju kompanije, a Zooey je naše proizvode nastavila promovirati čime smo vrlo brzo doprli do široke publike. Za svoj posao, naravno, dobiva postotak od zarade ", ispričao je Pechenik, koji je sa Zooey jesenas bio gost na Njujorškom tjednu mode. Bivši supružnici na modni događaj su stigli dobro raspoloženi i reviju su odgledali iz prvog reda, što je bila još jedna potvrda u nizu da su usprkos razvodu ostali - prijatelji.

image

Zooey Deschanel i Jacob Pechenik na Njujorškom tjednu mode u rujnu ove godine

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

Ljubavni par postali su nedugo nakon što su se upoznali na snimanju filma "Rock the Kasbah", a zaručili su se u siječnju 2015. U zajedničkoj izjavi medijima povodom svog razlaza napisali su da će kroz život ići kao prijatelji, poslovni partneri i roditelji, ali su mnogi tada pomislili da je riječ o protokolarnoj kurtoaziji, pogotovo kad je postalo jasno što im je presudilo.

Zooey Deschanel je svog sadašnjeg zaručnika, naime, upoznala 2019. kad su zajedno gostovali u showu "Carpool Karakoke" Jamesa Cordena. Tada su uz njih bili i njihova braća - Jonathanov brat blizanac Drew i Zooeyjina sestra, glumica Emily Deschanel, a četvorka se toliko dobro slagala da su se okupili ponovno nakon snimanja i uživali u karaokama u Los Angelesu. Mjesec dana nakon snimanja showa uhvaćeni su kako se drže za ruke na ulici i njihova je romansa razotkrivena.

image

Zooey Deschanel i Jacob Pechenik na dodjeli nagrada AMPAS u Los Angelesu 2015.

JIM SMEAL/SHUTTERSTOCK

U zahtjevu za razvod od Zooey Deschanel Jacob Pechenik je kao razlog naveo "nepomirljive razlike", a podnio ga je dan nakon što su medije iscurile prve fotografije njegove supruge s novim partnerom na dvostrukom spoju sa Scottovim bratom blizancem Drewom i njegovom suprugom Lindom Phan.

Linker
27. travanj 2024 09:24