žene ga obožavaju

Sandokan se vraća! Zavodnik kosovskih korijena utjelovit će omiljenog lika u iščekivanom remakeu

Turski Jason Momoa, kako mu tepaju mediji, imat će glavnu ulogu u novoj verziji popularne talijanske serije.

Glumac Can Yaman, kojem tepaju da je turski Jason Momoa, igrat će glavnu ulogu u novoj verziji popularne talijanske TV serije "Sandokan". Serija je to iz 1976. godine, a emitirana je u više od 85 zemalja. Uskoro se počinju snimati nove verzije. I dok je glavni glumac poznat, još uvijek se ne zna tko će utjeloviti Lady Mariannu.

Radnja serije smještena je u 19. stoljeće, a glavni lik je pirat koji je kao dijete izgubio svoje kraljevstvo zbog engleske invazije te odrasta u vođu piratskih odmetnika.

Remake serije trebala bi potpisati produkcijska kuća "Lux Vide", koja potpisuje sjajne sadržaje poput serija "Medici" i "Devils".

image
Glumac je obožavan među ljubiteljicama turskih sapunica, u kojima je našao svoju nišu za uspjeh.
822/NAVIA/CORDONPRESS/CORDON PRESS/CORDON PRESS/PROFIMEDIA

Inače, piše Jutarnji List, originalnog "Sandokana" režirao je talijanski redatelj Sergio Sollima, a glavnog glumca prve serije, Indijca Kabira Bedija, ova je uloga katapultirala u sam vrh Bollywooda. Hoće li istu sudbinu doživjeti Can Yaman, turski glumac kosovskih gena, koji se proslavio ulogama u brojnim sapunicama? Lako moguće, ovog pravnika obožavaju, a na Instagramu ga već prati gotovo osam milijuna ljudi.

Linker
30. ožujak 2024 14:53