Video intervju

Sara Renar o prekretnici u karijeri: ‘Pregorjela sam, morala sam odabrati‘

Zagrebačka kantautorica obilježava deset godina karijere koncertom u KSET-u, a tim smo povodom razgovarali s njom.

Nagrađivana zagrebačka kantautorica Sara Renar ovog će proljeća obilježiti 10 godina glazbene karijere. Glazbenica koju cijene i domaći i regionalni ljubitelji glazbe, u proteklom je desetljeću objavila pet autorskih albuma. Već je njen debitantski album "Djeca" nominiran za Porina, a za drugi album "Jesen", osvojila je Porina za voklanu izvedbu 2015. Upravo taj moment je istaknula kao ključan u njenoj odluci da napusti arhitektonsku struku i u potpunosti se posveti glazbenoj karijeri. Koncert u KSET-u zakazan je za 13. travnja, a kako nam je otkrila, publika će moći čuti presjek njene desetgodišnje karijere. Pozvat će i drage goste da nastupe s njom, a kako kaže, neke pjesme su dosta preuredili.

image
MARKO MIŠČEVIĆ /CROPIX
image

Sara Renar obilježava 10 godina karijere

MARKO MIŠČEVIĆ /CROPIX

U video intervjuu za Gloria.hr Sara je otkrila koliko se promijenila u posljednjih deset godina, kako je izgledao njen život dok je radila u arhitektonskom uredu, koliko joj je važna vizualna prezentacija te kako izgleda suživot dvoje glazbenika.

Na pitanje koji joj je njen album najdraži, spremno je odgovorila - posljednji. "Mislim da će svaki glazbenik reći da mu je najdraži njegov zadnji album, jer uvijek s tim radom kanaliziraš sve ono što si naučio ranije. I on govori o tome što te trenutno zaokuplja. Tako da moram reći da mi je najdraži album na kojem sam izrazito ponosna na zvuk kojeg sam radila s producenticom Ivonom Eterović, album ‘Šuti i pjevaj‘", otkrila nam je Sara Renar.

image

Koncert u KSET-u najavila je za 13. travnja

MARKO MIŠČEVIĆ /CROPIX
image

Saru smo fotografirali i snimali u zagrebačkom Pločniku & PDV Record shopu

MARKO MIŠČEVIĆ /CROPIX
image
MARKO MIŠČEVIĆ /CROPIX
Linker
16. travanj 2024 22:52