Sve zbog Deppa

Sestra Amber Heard zgrožena postupkom MTV-a: ‘Odvratni ste i očajni‘

Američkoj glumici, modelu i influencerici Whitney Heard starija sestra je uzor, a podršku joj pruža u dobru i u zlu.

O američkoj glumici Amber Heard možete misliti što god želite. Pogotovo u svijetlu lažnih optužbi protiv bivšeg supruga Johnnyja Deppa koje nije uspjela dokazati pred porotom u sudskom procesu godine koji je ovog ljeta izgubila i sada joj kao mač vise nad glavom zbog milijunske odštete bivšem. No, jedno je sigurno: bez obzira na negativnu javnu recepciju njezina svjedočenja i ponašanja Whitney Heard, 34-godišnja američka glumica, model i influencerica i dalje apsolutno podržava svoju dvije godine starije sestru.

image

Amber Heard i Whitney Heard izlaze iz sudnice nakon objave presude početkom lipnja

SHUTTERSTOCK

U kontekstu povratka glumca i glazbenika Johnnyja Deppa na dodjelu MTV-jevih nagrada i showa čija je bio glavna zvijezda proteklog vikenda, Whitney Heard žestoko je napala i kritizirala organizatore zbog njegova nastupa.

"MTV, odvratni ste i očito očajni! Stvarno se nadam da nitko od ljudi koji su uputili Deppu ovaj poziv nema kćeri", napisala je u svojoj objavi koju je podijelila na Instagramu.

image
INSTAGRAM

Whitney Heard bila je uz sestru i tijekom cijelog suđenja, pa je nakon presude napisala: "Još uvijek sam uz tebe, sestrice. Jučer, danas i sutra ponosim se svime što si učinila u borbi za prava žena, protiv obiteljskog nasilja i što si postala glas onih koje ne mogu progovoriti o užasima koji se događaju iza zatvorenih vrata. Mi znamo da su u ovoj partiji sve karte bile protiv nas, ali ti svejedno nisi odustala, a borba se nastavlja. Ponosna sam što sam mogla svjedočiti u tvoju korist i ponovno bih to učinila, jer su istina i pravičnost zauvijek na našoj strani."

Sestre Heard odrasle su u Austinu u Teksasu na očevoj farmi konja i odgajane su u katoličkom duhu. Njihov otac David Clinton Heard vlasnik je građevinske kompanije, a njihova majka Patricia Paige, preminula je preklani.

Johnny Depp je inače napravio pravi spektakl na dodjeli MTV-jevih nagrada Video Music Awards. Odjeven u lik Moonmana s logom najpoznatije muzičke televizije na svijetu, a tijekom nastupa je progovorio o svom "teškom" trenutku u karijeri, aludirajući na dramu s bivšom suprugom Amber Heard zbog koje je, kako kaže, izgubio brojne poslove.

image

Amber i Whitney Heard na premijeri filma The Rum Diary u Los Angelesu 2011.

ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK

‘‘Samo želim da znate da sam dostupan za rođendane, proslave bar mitzvah, vjenčanja, bdjenja, bilo koju stvar koja vam zatreba. Znate li zašto sam ovdje? Pa trebao sam posao", izjavio je glumac kojem je to bilo prvo veliko gostovanje na američkoj televiziji otkako je prije pet godina gostovao u talk showu Jimmyja Kimmela.

Linker
25. travanj 2024 20:53