MATEA SMOLčIć SENčAR
COFFEE BREAK

Severina o tridesetima: "Početak je obilježio film, najprije sam pomislila na profesore jer mama je uvijek uz tebe"

U novom Coffee Breaku pjevačica se, između ostalog, prisjetila i svojih tridesetih i priznala da joj nije bilo nimalo lako.

U novom Coffee Breaku pjevačica se, između ostalog, prisjetila i svojih tridesetih i priznala da joj nije bilo nimalo lako.

Pjevačica je glavnoj urednici Glorije Vedrani Čarapović Propadalo u druženju u krevetu u zagrebačkom Met hotelu potpuno iskreno odgovarala na mnoga pitanja - od toga kakva je prijateljica pa sve do toga zašto nikome ne bi poželjela da bude Severina. U brojnim pitanjima, našlo se tu i ono o tridesetima s obzirom na to da Gloria ove godine slavi upravo 30. rođendan.

Severina je i na to pitanje odgovorila, iako joj sam početak novog desetljeća nije bio nimalo lagan niti joj je ostao u lijepom sjećanju.

"Taman sam završila turneju "Virujen u te", ali početak mojih tridesetih je obilježio film. Najgore mi je bilo tad kako će moj razrednik iz srednje škole, kao će moji profesori reagirati. Tek sam kasnije pomislila na mamu jer se uvijek podrazumijeva da je mama uz tebe jer te i poznaje", priznala je pjevačica.

Pogledajte cijeli intervju u kojem Severina govori i o muškarcu kojeg sanja, ali i sama sebi postavlja shopping dijagnozu.

Linker
12. svibanj 2024 18:15