PROFIMEDIA
NJEZINA METODA

Slavna glumica 5-godišnju kći još uvijek vozi u kolicima, pogled njezine majke govori sve

Holivudska glumica Diane Kruger u brizi oko kćeri Nove Tennessee u šetnji New Yorkom pomaže njezina majka Maria-Theresa Heidkrüger.

Holivudska glumica Diane Kruger u brizi oko kćeri Nove Tennessee u šetnji New Yorkom pomaže njezina majka Maria-Theresa Heidkrüger.

Da je mama kao tinejdžerku nije slala u Sjedinjene Države na učenje engleskog, a kasnije i u Francusku, pitanje je bi li se njemačka glumica Diane Kruger, koja je u srpnju proslavila 47. rođendan, ikad prometnula u holivudsku zvijezdu. A Maria-Theresa Heidkrüger, umirovljena bankovana službenica iz provincijskog njemačkog gradića Algermissena, danas je svojoj kćeri pri ruci zbog baka serivsa i pomaže joj oko brige za kćekicu Novu Tennessee.

image

Diane Kruger u šetnji s majkom

ULICES RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Malena će u studenom proslaviti peti rođendan, no mama je u šetnji New Yorkom još uvijek vozi u dječjim kolicima, što baka baš ne odobrava, ali ne dovodi u pitanje njezine odgojne metode. Ipak, dječja kolica joj sigurno dobro dođu za duže šetnje - gdje svako dijete kad-tad podigne ruke za nošenje - a posluže joj i kad Novu ostavi u vrtiću - pa umjesto kćeri u njima vozi torbu.

Diane Kruger otkrila je da uživa u kasnom majčinstvu i da je to bila njezina najbolja odluka. Novu Tennessee dobila je s partnerom, 54-godišnjim američkim glumcem Normanom Reedusom, koji ima odraslog sina Mingusa iz veze s danskim modelom Helenom Christensen.

‘‘Baš mi je drago da dijete nisam imala u tridesetima jer bih se morala odreći puno stvari u kojima sam tada uživala - bila sam na svakoj zabavi gdje su me pozvali, proputovala sam cijeli svijet i vidjela sve zemlje koje sam željela. Tako da danas ni za čim ne žalim i potpuno sam spremna u cijelosti se posvetiti svojoj kćeri", izjavila je glumica koja se opisala kao egoističnu i samoživu osobu.

image

Nova Tennessee je zaradila poljubac

FERNANDO RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"No, s dolaskom Nove Tennessee sve se promijenilo, ona je sada u središtu moje i suprugove pažnje, njoj je sve podređeno, pa tako i moje poslovne obaveze. Ako ih ne mogu uklopiti u svoj raspored, zna se što je na prvom mjestu", ispričala je Diane Kruger, koja se proslavila ulogama u filmskim hitovima ‘‘Nemilosrdni gadovi‘‘, ‘‘Ukradeni identitet‘‘, ‘‘Očevi i kćeri‘...

A kad snima često sa sobom na set povede i kćerkicu, koju kad je mama pred kamerom čuva baka. Otakako je postala majka zahtijeva da se te točke uvrste u njezin ugovor i to je jedan od glavnih uvjeta da prihvati ulogu.

image

Diane Kruger kći je dobila s partnerom Normanom Reedusom

FERNANDO RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 06:39