ČESTITAMO!

Slavna manekenka i pjevač svega pet mjeseci nakon kćerkice dobili i sina Wrena Alexandera

Američka manekenka Chrissy Teigen i pjevač John Legend objavili su kako su im se s rođenjem četvrtog djeteta, čiju je trudnoću iznijela surogat majka, ostvarili svi snovi.

Otkad zna za sebe, oduvijek je željela četvero djece, a sad joj se ta želja i ispunila, objavila je 37-godišnja američka manekenka Chrissy Teigen. Na svom instagram profilu objavila je prve fotografije tek rođenog sinčića, te otkrila da je sa svojim suprugom, 44-godišnjim američkim pjevačem Johnom Legendom još preklani počela razmatrati surogat majku kao opciju.

Tada su počeli razgovarati s potencijalnim kandidatkinjama, a kad su upoznali Alexandru - znali su da su pronašli pravu. Njihov sinčić Wren Alexander na kraju je svoje srednje ime dobio po svojoj surogat majci koju mu njegovi roditelji po svemu sudeći ne žele i neće zatajiti. A bebica je rođena 19. lipnja, svega pet mjeseci nakon rođenja svoje sestrice Esti, čiju je trudnoću iznijela Chrissy Teigen.

image

Chrissy Teigen s kćerkicom Esti

INSTAGRAM

Supružnici imaju i 7-godišnju kćer Lunu, te 5-godišnjeg sina Milesa, a prije tri godine Chrissy je ostala trudna s još jednim sinčićem, no ta je trudnoća završila, kako je rekla, "pobačajem koji joj je zbog komplikacija - spasio život". Kasnije je otkrila kako je mrtvorođenog sina posthumno nazvala Jack, te ga kremirala, a urnu s njegovim pepelom posvuda nosi sa sobom.

image

John Legend i Chrissy Teigen s djecom

INSTAGRAM

Manekanka je nedavno žestoko odgovorila na bizarne optužbe u kojima se tvrdilo kako joj je i Esti Maxine, rodila surogat majka, te da je ona nosila lažni trbuh i glumila trudnoću. Uz ostalo objavila je i fotografiju carskog reza, te uz nju napisala: "Ekstremno realistične posljedice lažne trudnoće”. No, to je sada već davno zarobavljena priča, a presretni roditelij imaju doma sada imajju četiri najslađa razloga za sreću.

image

Chrissy Teigen

ANGELA WEISS AFP
Linker
23. travanj 2024 23:04