MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK
IMA ČUDNE NAVIKE

Slavna pjevačica ljeto dočekuje s ukrašenim božićnim drvcem, a sad se i sama ukrasila poput jelke

Mariah Carey ima niz čudnih navika, a možda najnevjerojatnija je ona da spava 15 sati dnevno.

Mariah Carey ima niz čudnih navika, a možda najnevjerojatnija je ona da spava 15 sati dnevno.

Svatko od nas je zbog nekih svojih navika drugima čudan iz ovog ili onog razloga. To je zapravo ljepota različitosti, no skup bizarnosti i neobičnosti koje se sabiru i s godinama, kako se čini, množe u životu proslavljene američke pjevačice Mariah Carey (52) svakako privlače pažnju i znatiželju javnosti.

Kraljica Božića, što je njezin status kojim se diči od objave megapopularne pjesme ‘All I Want for Christmas Is You‘ na prigodnom božićnom albumu, sada već davne 1994., prije 28 godina, naime, potpuno se uživjela u svoju ulogu. Tako je svake godine sve ranije počela kititi božićno drvce i sve kasnije ga micala iz svoje dnevne sobe, a otkako je dobila svoje danas 11-godišnje blizance Moroccana i Monroea u braku s američkim glumcem i komičarem Nickom Cannonom - s kojim se razvela 2014., stvar se još produljila.

image

Mariah Carey je kraljica Božića

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

"Obožavam sve vrste ukrasa, a posebno božićne. Za mene i moje sinove je božićno drvce najljepša stvar koja postoji na svijetu, pa zašto onda ne bismo stalno uživali u njegovoj ljepoti", zapitala se svojedobno pjevačica.

image

Njezina pjesma ‘All I Want for Christmas Is You‘ jedna je od najpopularnijih ikad

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Ljetni solsticij i najduži dan u godini dočekala je u New Yorku i sama ukrašena poput božićne jelke. U šljaštećoj haljni, jakni, cipelama i sunčanim naočalama privlačila je pozornost prolaznika, a tim povodom prisjetili smo se i njezinih drugih neobičnih navika.

Čitajte i: SORRY AMBER, JOHNNY JE KRENUO DALJE: DVA TJEDNA NAKON POBJEDE NA SUDU UŽIVA KAO NIKAD DOSAD

Mariah Carey po kući se, primjerice, kreće isključivo u najfinijem donjem rublju i ogrtaču, u stilu zvijezda starog Hollywooda, a iza pozornice na nastupima moraju ju čekati najskuplji šampanjac, svježe rezane bijele ruže i četiri svijeće Jo Malone.

image

Mariah Carey obožava ukrase

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Kad je ljepota u pitanju, također je specifična. Mariah Carey, naime, ne vjeruje u priču o osam sati sna, dovoljnih za "beauty sleep". Slavna pjevačica svake noći spava na svojim svilenim jastucima barem 15 sati, u sobi u kojoj se nalazi dvadesetak ovlaživača zraka. Taj je trik naučila od legendarnog pjevača Luthera Vandrossa, koji je bio uvjeren kako ovlaživači zraka štite njegov glas. A kad ne može utonuti u san u predviđeno vrijeme, poziva maserku da je opusti.

image

Proslavljena pjevačica ima i bizarne beauty navike

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Jedan od najdraži rituala joj je kupanje u hladnom mlijeku zbog čega joj je koža i u zrelim godinama - glatka, a kad izađe obavezno nosi velike sunčane naočale kako bi oči zaštitila od štetnog utjecaja neonske i LED rasvjete.

Zahtjevna je i za stolom, a kilograme skida - drastično. Za vrijeme dijete danima jede isključivo nezačinjeno meso lososa, koje je bogato omega-3 nezasićenim kiselinama i svim potrebnim mastima, a uz njega si dozvoljava još samo - kapare.

Linker
26. travanj 2024 10:42