FATALNA ŠVICARKA

Slavni glazbenik je nepopravljivi romantičar, ali treći brak s 40 godina mlađom nije opcija

Američki glazbenik Lionel Richie proslavit će desetu godišnjicu veze sa Švicarkom Lisom Parigi, koja ga je upoznala na svom poslovnom putovanju u Los Angelesu.

U lipnju će proslaviti 74. rođendan, ali će se prije toga dobro odmoriti. Iza legendarnog američkog glazbenika Lionela Richieja, čiji se bezvremenski hitovi iz 55-godišnje karijere, teško mogu i pobrojiti, finalna je emisija "Američkog idola", jednog od najpopularnijih televizijskih glazbenih showova u Sjedinjenim Državama, a na parti nakon proglašenja pobjednika, u restoran Funke na Beverly Hillsu stigao je ruku pod tuku sa svojom partnericom Luisom Parigi.

Osnivačica i kreativna direktorica lifestyle brenda The Estate Collection i kozmetičke linije Glow Up Beauty osam je godina mlađa od 41-godišnje Nicole Richie, najstarije kćeri svoga partnera, a u vezi s Lionelom Richiejem je već deset godina. Svaki put kad se zajedno pojave u javnosti to je medijski događaj prvog reda, jer Lionel Richie i Lisa Parigi svoju vezu i privatnost žele zadržati daleko od očiju javnosti. Jedna od rijetkih prilika bio je krunidbeni koncert kralja Charlesa III. i vrtna zabava koju je u svibnju u Londonu priredio britanski monarh, a čija je Lionel Richie bio glavna zvijezda.

image

Na gala večeri svojoj je dragoj nagazio na skut haljine

SHUTTERSTOCK

Svojim je hitovima oduševio dvije tisuće uzvanika iz cijelog svijeta, a posebno svoju dragu koja je na dnevnu zabavu stigla u svečanoj koktel haljini i fascinatoru. Lisa Parigi je Švicarka karipskih i kineskih korijena koja tečno govori četiri svjetska jezika, a poslovnu karijeru, prije nego što je pokrenula privatni biznis, bila je menadžerica u nekoliko tehnoloških kompanija sa sjedištima u Ženevi i Zurichu.

Lionela Richieja upoznala je na poslovom putovanju u Los Angelesu, za vrijeme službene večere u restoranu u kojem je tada boravio i slavni glazbenik. Jedan od gostiju iz Lisinog društva ga je upoznao s njom, a njihov prvi razgovor potrajao je do jutarnjih sati. "Bilo je to nevjerajotno iskustvo. Sreli smo se slučajno, prvi puta u životu, a imala sam osjećaj kao da se poznajemo čitavog života", ispričala je Lisa Parigi za arapsko izdanje modnog časopisa Harpers Bazaar.

image

Kralj Charles III. pozdravio je svoje goste na vrtnoj zabavi u Buckinghamskoj palači

YUI MOK AFP

U razgovoru je izjavila da joj je omiljena Richiejeva pjesma "Stuck On You" od koje se svaki put naježi, premda ju je dosad, kaže, čula već stotinu puta. Premda je Lionel Richie izjavio da mu treći brak ne pada na pamet, ali da bi razmislio o još djece kad bi ih njegova draga poželjela, zasad se brinu samo o svom ljubimcu Sylvestru, kojeg u instagram objavama šaljivo nazivaju - gazdom u kući.

image

Prva zajednička fotografija iz 2014.: Lionel Richie, Lisa Parigi i Sofia Richie

GREGORY PACE/BEI/SHUTTERSTOCK

Lisa Parigi zbližila se i s troje Richiejeve djece iz dva braka, što zapravo i nije čudno, jer su joj ona po godinama mnogo bliža od slavnog glazbenika. Sa svojom vršnjakinjom i srednješkoloskom ljubavi Debrom Harvey posvojio je kćer Nicole (41) dok je još bila beba, a razveli su se 1993. nakon što ga je supruga zatekla u krevetu s Dianom Alexander, Richiejevom drugom suprugom, s kojom je dobio sina Milesa (28) i kćer Sofiju (24). "Svaki brak me skupo koštao, ne samo financijski, nego i emocionalno, tako da treće vjenčanje, premda se smatram nepoporavljim romantičarom, ne dolazi u obzir. Ali još jedno ili dvoje djece, to je već neka sasvim druga priča, pogotovo stoga jer je Lisa ne samo jako lijepa, nego i pametna žena, moja najveća podrška da se izborim s ludim svijetom koji nas okružuje", kaže slavni glazbenik koji već ima i dvoje unučadi.

image

Lionel Richie i Lisa Parigi

YUI MOK AFP
Linker
12. travanj 2024 11:21