NOVA GLORIA

Sonja Kovač: Sretna u dugo željenoj trudnoći

Sonja Kovač u dvadesetima se proslavila ulogama u serijama ‘Bračne vode‘ i ‘Zauvijek susjedi‘, u tridesetima je postala uspješna influencerica, a uoči 40. rođendana ostvarit će se kao majka: da čeka djevojčicu, otkrila joj je prijateljica koja joj je organizirala zabavu otkrivanja spola.

Put do majčinstva nije bio lagan za influencericu i glumicu Sonju Kovač, no o tom putu ne želi previše govoriti jer uživa u svakom danu trudnoće i sve teško je ostavila iza sebe. Na snimanje je stigla odlično raspoložena u dugoj bež haljini, koja joj lijepo ističe trudnički trbuh.

"U sedmom mjesecu trudnoće sam i odlično se osjećam u haljinama koje dugo nisam nosila. Baš uživam u trudničkoj modi", govori Sonja, koja je bez problema satima pozirala našem fotografu, no kraj nje je uvijek morala biti boca vode.

"Zaključila sam da pijem premalo vode, pa boca mora uvijek biti pokraj mene kao podsjetnik da to moram raditi", objašnjava Sonja, koja sa zaručnikom Goranom Mandićem, bivšim profesionalnim igračem pokera, u svibnju iščekuje rođenje djevojčice. Bit će joj to, kaže, najljepši mogući dar za 40. rođendan koji će proslaviti mjesec dana kasnije.

image

Make-up Ruka Beauty
Kosa Salon Franić
Snimljeno u hotelu Hoh, Zagreb

VEDRAN PETEH CROPIX

"Neko vrijeme sam pokušavala zatrudnjeti. Nije to bio jednostavan put, ali kad napokon dođeš do cilja, brzo zaboraviš sve ono teško. Svim parovima koji to pokušavaju savjetovala bih da nikako ne gube nadu, čak ni nakon uzastopnih neuspješnih pokušaja trudnoće. Vjerujte, nakon toga se može ostvariti zdrava trudnoća. Nemojte očajavati, već potražite pomoć stručnjaka. Danas je sve veći broj mladih parova koji imaju problema sa začećem i koji se odlučuju na IVF. Ako nešto dovoljno i snažno želite i vjerujete u to, onda će vam se to i ostvariti. Tako to ide u životu", emotivno govori Sonja. Prvo tromjesečje je bilo, ističe, dosta izazovno jer je strepila hoće li biti sve u redu s bebicom i samo je čekala da što prije prođu kritični tjedni.

"Imala sam mučnine, ali, srećom, nisam povraćala. Zapravo, stalno mi je bila muka i stalno sam bila gladna. Nakon toga sam izgubila želju za hranom, pogotovo za onom koju sam uvijek voljela, i smetali su me određeni mirisi. Ponekad još osjetim neki simptom te rane faze trudnoće, ali zapravo sam nakon 12. tjedna napokon počela istinski uživati. Sad mi se čini da je sve brzo prošlo", govori Sonja u razgovoru za novi broj Glorije.

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
15. ožujak 2024 20:10