ZA SVE JE KRIVA WAKA WAKA

Španjolski mediji objavili da je Piquéova ljubavnica lijepa hostesa, paparazzi nakon toga njega i Shakiru snimili skupa

Kraljica latino glazbe Shakira i njezin životni partner, španjolski nogometaš Gerard Pique nakon jedanaest godina zajedničkog života navodno se suočavaju s najvećim izazovom svoje veze.

Svaka veza i svaki odnos ima svoje uspone i padove, a vrijednost zajedničkog života na kraju se mjeri prema veličini svih problema, muka i nedaćama koje su partneri u njoj uspjeli prevladati i nastaviti skupa. Tako barem tvrde psiholozi i brojni zreli ljudi s bogatim iskustvom.

Hoće li to biti slučaj i kolumbijske pjevačice Shakire (45), kraljice latino glazbe, te njezina nevjenčanog životnog partnera Gerarda Piquea (35), nogometaša Barcelona i bivšeg španjolskog reprezentativca, tek ćemo vidjeti.

image

Na kansku premijeru 'Elvisa' na Azurnu obalu Shakira je stigla sama

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Pred slavnim parom je prema tvrdnjama španjolskih medija jedan od najvećih izazova koji je zakuhao Gerard Pique. O njegovoj navodnoj prevari i skandalu koji bi mogao označiti kraj jedne od najljepših veza u celebrity svijetu svakoga dana izlaze novi detalji. Jučer se pisalo kako je Shakira svog nevjenčanog supruga uhvatila u krevetu s drugom, a danas se iz krugova bliskih paru doznaje kako je riječ o dvadesetogodišnjoj ljepotici koju je Pique zapazio dok je radila kao hostesa na Barceloninom stadionu.

image

Shakira i Gerard Pique na finalu Davisova kupa 2019.

ELLA LING/BPI/SHUTTERSTOCK

Gdje ima dima, očito ima i vatre, a sad je pitanje svih pitanja hoće li ta njegova nepromišljenost presuditi njihovoj vezi i uništiti sve ono što su zajednički gradili proteklih jedanaest godina.

Nakon svih glasina par je viđen zajedno u automobilu dok su napuštali dom u Barceloni. Pique je bio za volanom, a Shakira je probala lice sakriti rukama. Oboje su bili neraspoloženi.

image

Gerard Piqué i Shakira snimljeni su nakon skandala.

EUROPA PRESS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
image

Paparazzi su ih ulovili tijekom izlaska iz doma u Barceloni.

EUROPA PRESS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

A veza Shakire i Gerarda Piquea uistinu obiluje fascinantnim nizom nevjerojatnih podudarnosti. Oboje su rođeni 2. veljače, i to s deset godina razlike. Prije Piquea Shakira je deset godina provela u vezi s argentinskim odvjetnikom Antoniom de la Ruaom, sinom bivšeg argentinskog predsjednika, a niti ugledni pravnik nije je uspio odvesti pred matičara.

Čitajte i: RODITELJI SU MU BILI GASTARBAJTERI, SAD RIMČEVA TVRTKA VRIJEDI VIŠE OD 2 MILIJARDE EURA. SREĆA GA PRATI I U LJUBAVI

"Ne trebaju nam nikakvi papiri da budemo zajedno", izjavila je Shakira, ali je zato 2013. dobila poziv na ročište na sud u Los Angelesu s tužbenim zahtjevom bivšeg koji je od nje tražio ni više ni manje nego sto milijuna dolara obeštećenja zbog prekida zajedničkih poslovnih investicija.

image

Trudna Shakira i Gerard Pique zajedno su pozirali za UNICEF-ovu kampanju

MARBELLA PHOTO/SHUTTERSTOCK

No, taj je zahtjev ubrzo odbačen kao neosnovan. Shakira je tada već bila u vezi s Piqueom kojeg je upoznala na snimanju spota za svoj singl Waka Waka (This Time for Africa), službenu pjesmu Svjetskog prvenstva u nogometu 2010. u Južnoafričkoj Republici u kojem je tada 23-godišnja nogometna zvijezda - statirala.

image

Gerard Pique sa sinovima Milanom i Sashom 2015.

KEISUKE HOGO/DYDPPA/SHUTTERSTOCK

Shakira se zbog Piquea preselila u Barcelonu, u siječnju 2013. dobili su sina Milana, a u siječnju 2015. i sina Sashu, a tih godina časopis Forbes redovito ih je uvrštavao na svoju listu najmoćnijih parova na svijetu. Nezaboravni su prizori Shakire na tribinama Camp Noua, kako slavi pobjede katalonskog kluba protiv madridskih galacticosa, često i sa sinovima u naručju, te njihove zajedničke proslave najvećih uspjeha na travnjaku nakon završetka utakmice. Osim toga su savršeno uspjeli uskladiti svoje karijere, međusobno si pružali ogromnu podršku, međusobno poštovali prioritete...

image

Hoće li Shakira Piqueu oprostiti ili okrenuti leđa

SHUTTERSTOCK

Hoće li njihova veza preživjeti saznat ćemo uskoro, jer se ubrzo očekuje službeno priopćenje iz ureda glasnogovornice kolumbijske pjevačice koja prije samo dva mjeseca s Piqueom proslavila pobjedu Barcelone protiv Real Madrida, jedan od rijetkih velikih uspjeha svog nevjenčanog supruga u inače prilično turobnoj sezoni katalonskog kluba.

Pogledajte video

Ako do (privremenog) razlaza ipak dođe, Shakira i Pique sigurno će se nastaviti zajednički skrbiti za sinove Milana (9) i Sashu (7), jer im je njihova budućnost ipak najvažnija.

Linker
20. travanj 2024 00:31