Ana vs. Tajči!

Spritualna krstarenja Ane Bučević i Tajči! Istražili smo što nude i zašto je Splićanka svoje krstarenje već rasprodala

Dvije produhovljene dame već niz godina organiziraju aktivnu vrstu odmora, koji osim tijela vježba i duh. Ana Bučević ponudu je s krstarenja proširila i na kopno, a Tatjana Cameron u Hrvatsku dovodi uglavnom strane goste.

Da je zdravlje duha i tijela jednako bitno, spoznali smo u protekloj godini više nego ikad prije, no dvije poznate dame Ana Bučević i Tatjana Tajči Cameron - znale su to i ranije.

I jedna i druga su te spoznaje i tehnike kako postići duhovno blagostanje odlučile podijeliti sa svojim simpatizerima i klijentima - tijekom ljetnih mjeseci, na Jadranskoj obali ploveći na brodu. Svojim krstarenjima dale su moderna, internacionalna imena, a iz godine u godinu mjesta na brodu brzo se popune, unatoč 'paprenim' cijenama.

Ana Bučević svakog ljeta puni novinske napise zahvaljujući 'zvjezdanoj' postavi svoje brodske posade, među kojima je najpoznatija Iva Todorić. Bilo je tako i proteklog ljeta, jer Anin Vortex Cruise, po cijeni od oko 17.000 kuna, nije otkazan niti zbog pandemije koronavirusa.

"Ideja Vortex Cruisa je da vam pruži jasnoću o kreiranju vlastitog života kroz praksu s Anom uz jedinstveni doživljaj stapanja s prirodom, odmora, prekrasnih destinacija, edukacije, relaksacije, novih prijateljstava koja će vam zauvijek ostati u sjećanju", opisala je Bučević svoje krstarenje.

Čitajte i: Ljubav je na Vortexu: Ana Bučević više ne skriva svog dečka, povela ga je na brod i ne skida osmijeh

Čitajte i: Tajči izdala knjigu o najtežim životnim periodima! Dirljiva počast pokojnom ocu Stanku

Tajči se u duhovni turizam upustila ipak nešto malo kasnije, ona na svoj Transformational Retreat and Sea Cruise, uglavnom dovodi strane turiste iz Sjedinjenih Američkih Država - gdje pjevačica i živi. U medijima su se spominjali iznosi od čak 25.000 kuna za tjedan dana meditativnog krstarenja, jer su gosti uz 17 tisuća, morali nadoplatiti još osam za smještaj na brodu. Ipak, protekle sezone koronavirus je bio jači te je Tatjana preskočila krstarenje u 2020.

No ovog ljeta nema straha ni od virusa, a ni od morske bolesti. Ana i Tatjana na svojim službenim kanalima uvelike reklamiraju svoje meditativne paket aranžmane, s tim da je Bučević uz krstarenje pokrenula i ljetovanje. Što zbog termina, što zbog blizine Anini su aranžmani svi popunjeni, Tatjana koja krstari u rujnu, još uvijek prima predbilježbe. Usporedili smo njihove programe.

Ana Bučević

Vortex Cruise od 31. srpnja do 7. kolovoz 2021. - popunjeno

Svakodnevni program osmišljen pod Aninim vodstvom garancija je da ćete na ovom Cruiseu dobiti mnogo više od očekivanog. Kroz sedam dana prakticirat će se svakodnevne jutarnje meditacije, tjelovježbe, predavanja, zajednički izlasci i druženja, a smijeh i visoka vibracija obilježavaju ovaj Cruise te u kombinaciji s ležernošću i opuštenom atmosferom čine ovu edukaciju jedinstvenom. Sami program u potpunosti je otvoren dogovoru i željama putnika na brodu. Ana Bučević će vam odabirom tema, svojom energijom, znanjem i motivacijom ovaj Cruise učiniti doživljajem koji nikada nećete zaboraviti!

Pogledajte video

Vortex Ljetovanje od 5. do 12. lipnja 2021. - popunjeno

Za one koji ne mogu dočekati krstarenje ili ne podnose život na brodu Ana je osmislila i ljetovanje na kopnu, točnije u jednom hotelu u Biogradu na moru. Kao i na krstarenju sedam dana ispunjeno je meditacijama, predavanjima tjelovježbom i druženjima.

Vjerujemo da će mnogima ovo ljetovanje biti ne samo prilika za odmor i punjenje baterija, nego i svojevrsni novi početak života kakvog ste zamislili a mi znamo da možete i ostvariti. Ana Bučević će vam pokazati kako, povesti vas na putovanje života, odabirom tema, svojom energijom, znanjem i motivacijom upravo ovo ljetovanje učiniti doživljajem koji nikada nećete zaboraviti!

Tatiana Tajči Cameron

Tajci's Transformational Retreat and Sea Cruise - od 14. do 21. rujna 2021.

Uskoro započinje registracija, za sada se zainteresirani mogu upisati na listu želja.

"Odrastajući u Hrvatskoj, naučila sam vrlo jednostavne ali dragocjene običaje iscjeljenja - kao što je važnost dijeljenja hrane i vina s prijateljima, obitelji i strancima. Uživanje u dugim, zdravim obrocima, sporo i duboko disanje, uzimanje vremena za tišinu i kontemplaciju, pjevanje, ples i smijanje u društvu; povezati se s prirodom i stvaranje veza među sobom i bogom. To je ono što vam nudim na ovom osmodnevnom odmoru", napisala je Tatjana na svojoj službenoj stranici.

U promotivnom videu Tajči je nabrojala što sve nudi svojim polaznicima.

"Dođite na jedrenje na hrvatsku obalu, posjetite predivne povijesne gradiće! Dođite i oporavite se. Uživat ćemo u odličnoj hrani i nazdraviti životu. Pjevat ćemo zajedno i istraživati transformaciju. Istraživat ćemo antičke gradove i uživati u tišini mirnog mora. Zapamtit ćete kako bi život trebao biti lagan i koliko duboko ljubav liječi. Plovimo brodom Ms Paradis, naučit ćete loviti dijamante, i vidjeti kako se morska stakalca pretvaraju u nakit. Sve ćete to ponijeti kući zajedno s obnovljenim mirom i srećom", poručuje Tajči.

Linker
16. travanj 2024 12:52