VEDRAN PETEH CROPIX
ČESTITAMO

Sreći nema kraja! Influencerica Sonja Kovač rodila je kćer: "Najljepši dan u našim životima"

Proslavila se ulogama u serijama ‘Bračne vode‘ i ‘Zauvijek susjedi‘, a rođenje kćerkice kruna je njezine 12-godišnje ljubavi sa zaručnikom Goranom Mandićem.

Proslavila se ulogama u serijama ‘Bračne vode‘ i ‘Zauvijek susjedi‘, a rođenje kćerkice kruna je njezine 12-godišnje ljubavi sa zaručnikom Goranom Mandićem.

Influencerica i glumica Sonja Kovač prima čestitke sa svih strana otkako je na svom profilu na Instagramu podijelila prvu fotografiju svoje kćerkice. Njezine prijateljice Franka Batelić Ćorluka, Maja Šuput, Barbara Kolar, Katarina Baban, Ivana Pavić i mnoge druge ne mogu se nagledati bebice, koja je rođena 10. svibnja ove godine, svega šest tjedana prije Sonjinog 40. rođendana koji će proslaviti 19. lipnja.

"Samo si ti još nedostajala. Najljepši dan u našim životima, naše maleno čudo!”, napisala je Sonja Kovač u opisu fotografije koju je u prvih sat vremena nakon objave lajkalo više od 17 tisuća njezinih pratitelja.

Čestitke prima i njezin partner Goran Mandić, s kojim je proslavila 12. godišnjicu veze, a zaručili su se preklani na romantičnom putovanju na Maldivima na desetu godišnjicu veze.

Sonja je svoj trudnički dnevnik također dijelila s pratiteljima na društvenim mrežama, a ekskluzivni intervju dala je Gloriji u ožujku. Tada je rekla da njezin put do majčinstva nije bio nimalo lagan, ali je uživala u svakom danu i sve teško je ostavila iza sebe.

image
VEDRAN PETEH CROPIX

"Neko vrijeme sam pokušavala zatrudnjeti. Nije to bio jednostavan put, ali kad napokon dođeš do cilja, brzo zaboraviš sve ono teško. Svim parovima koji to pokušavaju savjetovala bih da nikako ne gube nadu, čak ni nakon niza uzastopnih neuspješnih pokušaja trudnoće. Vjerujte, nakon toga se može ostvariti zdrava trudnoća. Nemojte očajavati, već potražite pomoć stručnjaka. Danas je sve veći broj mladih parova koji imaju problema sa začećem i koji se odlučuju na IVF. Ako nešto dovoljno i snažno želite i vjerujete u to, onda će vam se to i ostvariti. Tako to ide u životu", rekla je Sonja kojoj je prvo tromjesečje bilo dosta izazovno jer je strepila hoće li biti sve u redu s bebicom i samo je čekala da što prije prođu kritični tjedni.

image
VEDRAN PETEH CROPIX

Spol bebice su presretni roditelji doznali iz prenatalnog testa u 12. tjednu trudnoće, ali njegove rezultate nisu željeli otvoriti do 21. tjedna. "Bili smo izvan sebe od sreće kada smo doznali da je riječ o djevojčici. Naime, do tada su nam svi govorili da se po mojem obliku trbuha i po tome kakva mi hrana odgovara - vidi da nosim dječaka. Meni je zapravo bilo svejedno je li dečko ili curica, iako sam možda podsvjesno sebe vidjela kao majku djevojčice, samo sam to potisnula", rekla je Sonja.

Linker
21. svibanj 2024 12:47