Gloria produkcija
Blista od ponosa

Sretne vijesti: Domaća manekenka s inozemnom adresom rodila je sina u 40-oj

Jasmina Hdagaha proslavlila se kao model i zaštitno lice brojnih reklamnih kampanja i editorijala, a sa svojom obitelji danas živi u Los Angelesu.

Jasmina Hdagaha proslavlila se kao model i zaštitno lice brojnih reklamnih kampanja i editorijala, a sa svojom obitelji danas živi u Los Angelesu.

Posljednji tjedni, a pogotovo dani trudnoće majkama se ponekad čine beskonačnima, jer jedva čekaju vidjeti svoju bebicu. To je bio slučaj i 39-godišnje Jasmine Hdagha, osobne trenerice i instruktorice joge, koja je prije preseljenja u Sjedinjene Američke Države, početkom dvijetisućitih bila jedno od najpoznatijih lica naše modne scene.

"Trudnoća je kao beskonačno čekanje, ali jednom kad se bebica napokon rodi, naš je život ispunjen beskonačnom ljubavlju." objašnjava manekenka. Elliott James, rođen je 11. lipnja u 21:30, težak je 3572 grama i dugačak 51 centimetar, a njegova velika sestrica Sedona Ann od prvog dana je spremno prihvatila ulogu njegove učiteljice i odmah mu je pokazala kako se doji, u čemu je ona prava majstorica nakon dvije godine i dva mjeseca iskustva", napisala je Jasmina Hdagha u objavi uz prve fotografije sinčića na Instagramu.

U Zagrebu je svoju prvu reklamnu kampanju snimila kao srednjoškolka, a u Gajnice se s roditeljima doselila iz Tripolija, glavnog grada Libije. Manekenski potencijal u djevojci, koja je svojim prelijepim licem i stasom plijenila pozornost gdje god se pojavila, otkrila je modna agentica Tihana Harapin Zalepugin koja ju je angažirala u svojoj agenciji Talia Model.

Jasmina Hdagha snimila je brojne kampanje i editorijale za hrvatske i slovenske brendove, a kad joj je regionalna modna scena postala preuska prvo je prihvatila ponudu modne agencije Fashion iz Milana, a potom je osvojila najveća svjetska modna središta poput Pariza, Londona, New Yorka...

Sa svojom prijateljicom Dvinom Meler upustila se u višetjednu avanturu po Egiptu o čemu su snimile pilot emisiju za putopisni show "Do kraja svijeta misija", a svoje glumačke snove Jasmina Hdagha pokušala je realizirati u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je dobila nekoliko manjih uloga i pohađala satove u glumačkoj školi Larry Moss te privatne kod Kristen Anderson – Groh.

image

Sa Sandijem Cenovom snimila je spot za pjesmu "Mi vodimo ljubav" u Rijeci

U medijski fokus došla je zahvaljujući glumcu Billyju Zaneu, kojeg je 2010. redovito pratila na njegovim premijerama i crvenim tepisima, a ljubavnu sreću pronašla je s glazbenim producentom i svestranim glazbenikom Jimom Kaufmanom s kojim živi u Santa Monici.

image

Jasmina Hdagha na početku svoje manekenske karijere

DAMJAN TADIC/CROPIX CROPIX

Predlani su, 17. ožujka, dobili kćerkicu Sedonu Ann, kojoj je tata prerezao pupčanu vrpcu, a Jasmina je svoj porod usporedila s maratonskom utrkom i nizom najtežih vježbi ashtanga joge. I u drugoj trudnoći Jasmina Hdagha je s trbuhom do zuba redovito trenirala i vježbala jogu, zbog čega je zaradila brojne komplimente i čestitke svojih pratitelja.

Linker
28. travanj 2024 06:41