bračna kriza ili?

Što je uzdrmalo čvrstu zajednicu? Šime i Matea Vrsaljko ljubav su započeli još u srednjoj školi, uz njega je bila u svemu

Nogometaš Šime Vrsaljko obrisao je sve fotografije na kojima je bila njegova supruga Matea. Uskoro bi trebali proslaviti četvrtu bračnu godišnjicu...

Šime Vrsaljko obrisao je sve objave koje su na njegovom Instagramu sadržavale fotografije njegove supruge Matee. Naglo je nogometni reprezentativac uklonio sve što bi moglo naslutiti da je u sretnom braku pa su se ljudi s pravom zapitali - jesu li nastupile nevolje u raju ili nešto još gore? Razvodi li se Vrsaljko nakon nešto manje od četiri godine braka?

Pokaže li se da su glasine o razvodu poznatog zadarskog para točne, označit će to kraj velike ljubavi koju su Šime i Matea počeli još tijekom srednje škole.

Prije negoli se proslavio svojom nogometnom karijerom i neupitnom karizmom, ovaj nogometaš bio je tek talentirani mladić u kojeg su vjerovali njegova obitelj i djevojka.

image
LUKA GERLANC/CROPIX

Čitajte i: Mogući problemi ili čuvanje intime? Šime Vrsaljko uklonio sve zajedničke fotografije sa suprugom

Ljubavna priča ovog para počela je u Zadru, tijekom srednjoškolskog im obrazovanja. Vrsaljko je otpočetka njihove veze posvećen sportu i svojoj nogometnoj karijeri, a Matea ga je u tome oduvijek svesrdno podržavala. Pritom je nisu zanimali slava, skupe stvari i mondena događanja - samozatajna Zadranka ima(la) je tek zaključan Instagram profil te je bila i ostala nedostupna za medije.

Samozatajna Matea bila mu je najveća podrška tijekom gradnje nogometne karijere

Vrsaljko je cijenio takve osobine svoje voljene žene pa je veza potrajala, unatoč mladim godinama i njegovoj karijeri. Šime i Matea stoga su se vjenčali 24. lipnja 2017., a godinu dana kasnije na svijet je stigao i njihov sin Bruno. Tada je Šime s Vatrenima briljirao na Svjetskom nogometnom prvenstvu pa će se vjerojatno i sam složiti u ocjeni da je to bila godina njegovog života.

Po završetku Svjetskog nogometnog prvenstva, Šime je uživao uz Mateu i njihovog sina, a nakon što je 2019. operiran, za Sportske novosti je izjavio da u oporavku i izbivanju s terena vidi i jednu pozitivnu stvar - više vremena za Mateju i Brunu. 'I u ovoj dugoj pauzi koja mi slijedi postoji jedna super stvar, a to je da ću biti puno više sa sinom i suprugom. Gledam Brunu svaki dan kako raste, uživam u svakom trenutku pored njega, njegov smijeh odmah mi liječi svaku ranu i podiže raspoloženje', rekao je Vrsaljko tada.

Linker
29. ožujak 2024 19:14