Pobuna sredovječne žene

Svi mlađahni muškarci vatrene Kate: ‘Umjesto da doma pletem i čekam menopauzu, živim punim plućima‘

Na podrugljive primjedbe o njenim sve mlađim ljubavnicima holivudska glumica Kate Beckinsale reagirala je duhovito - njen život nije čekanje menopauze, nego uživanje u slobodi i društvu koje joj odgovara...

"Shvatila bih ovu strku da sam zadavila vjevericu ili nekoga izbola, ali čemu toliko drame zbog toga jer živim punim plućima", prokomentirala je engleska glumica Kate Beckinsale (47) prašinu koja se podigla zbog njezina ljubavnog života. Internetski trolovi uzeli su je, naime, na zub jer je u kratko vrijeme nanizala nekolicinu znatno mlađih ljubavnika.

Dakle, učinila je isto što njeni muški kolege rade otkad je svijeta i vijeka, ali atraktivnoj zvijezdi akcijskog serijala "Underworld" to se ne oprašta.

image
"Shvatila bih ovu strku da sam zadavila vjevericu ili nekoga izbola, ali čemu toliko drame zbog toga jer živim punim plućima", kaže Kate koja želi zabavu...
FACE TO FACE/PROFIMEDIA

"Nitko ne pita muškarce zašto nemaju još jedno dijete ili zašto imaju toliko djevojaka. Ako ste žena starija od 32 godine i želite se zabavljati, umjesto da doma pletete i čekate menopauzu, riskirate da vas svi počnu osuđivati. Meni je to smiješno", govori Beckinsale, koja je veći dio karijere provela u stabilnoj ljubavnoj vezi. Čak i kada je svojeg dugogodišnjeg partnera, glumca Michaela Sheena, 2003. na setu zajedničkog filma "Underworld" prevarila s oženjenim redateljem Lenom Wisemanom, nitko se nije previše uzbuđivao. Nakon osam godina ljubavi ostala je u prijateljskim odnosima sa Sheenom, a za Wisemana se udala idućeg ljeta. I živjela monogamno sretno sve do 2015. - tada su se rastali, a četiri godine kasnije i razveli.

image
"Vrijeme je da se zabavljam", objasnila je. "Ne mislim pritom na alkohol, drogu i tulumarenje, to me ne zanima. Samo želim bezbrižno uživati u društvu koje mi odgovara.

CLINT BREWER PHOTOGRAPHY/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Brakovi bi bili čvršći da supružnici ne moraju zajedno stanovati. Pogotovo je teško ženama kojima je usađena ta odgovornost prema drugima - suprugu, roditeljima, djeci... Lijepo je kada se ne morate prilagođavati", objasnila je Beckinsale, koja se osjeća slobodno kao ptica posljednje tri godine. Tada je, naime, njezina kći Lily Mo (21), rođena u vezi s Michaelom Sheenom, otišla studirati u New York, a Kate je ponovno otkrila - život. Najprije se posvetila vlastitom tijelu, oblikujući ga na intenzivnim treninzima šest puta tjedno, počela je paziti na prehranu, rekla adio alkoholu i kofeinu te s radošću pripustila u svoj život - mlade dečke.

"Vrijeme je da se zabavljam", objasnila je. "Ne mislim pritom na alkohol, drogu i tulumarenje, to me ne zanima. Samo želim bezbrižno uživati u društvu koje mi odgovara.


MLAĐE JE SLAĐE: TKO SU TI LJUBAVNICI VATRENE GLUMICE

image
Matt nije odolio upozoriti novog ljubavnika vatrene Kate da bježi dok može.
SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA

Matt Rife

  • Godine: 25
  • Zanimanje: glumac
  • U vezi: 2017. - 2018.
  • Prekid: U vezi su oboje bili samozatajni, a nakon prekida on ju je “džentlmenski” otračao novinarima. Pojadao se da je bilo “komplicirano” te na kraju dao savjet svojem nasljedniku Peteu Davidsonu: "Kao muškarac muškarcu, kažem mu - bježi!"

image
Zloglasni komičar, bivši dečko pjevačice Ariane Grande, zaveo je Kate na zabavi nakon dodjele Zlatnih globusa.
CLINT BREWER/BACKGRID/BACKGR

Jack Whitehall

  • Godine: 32
  • Zanimanje: glumac
  • U vezi: ožujak- listopad 2018.
  • Prekid: Petnaest godina mlađi Britanac objasnio je da je veza propalo jer je “ona htjela djecu, a on nije bio dobar u krevetu”.

image
Kate Beckinsale i Pete Davidson u svojoj romantičnoj vezi su oboje bili samozatajni, a nakon prekida on ju je “džentlmenski” otračao novinarima.
BACKGRID/BACKGRID U

Pete Davidson

  • Godine: 27
  • Zanimanje: glumac
  • U vezi: siječanj - travanj 2019.
  • Prekid: Zloglasni komičar, bivši dečko pjevačice Ariane Grande, zaveo je Kate na zabavi nakon dodjele Zlatnih globusa. Uslijedila je kratka, ali intenzivna veza, ljubakali su se i javno, a onda jednako intenzivno prekinuli. Njegov oproštajni dar bilo je upoznavanje s budućim dečkom, Goodyjem Graceom.

image
Tijekom karantene uselio se u njezinu kuću u Los Angelesu, zajedno su odlazili u nabavu namirnica, preko Instagrama poručivali jedno drugome da se vole...
FOTOGRAFIJE: MEGA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA MEGA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Goody Grace

  • Godine: 23
  • Zanimanje: Glazbenik
  • U vezi: veljača - listopad 2020.
  • Prekid: S mlađahnim emo punkerom glumica je provela prvi val pandemije. Tijekom karantene uselio se u njezinu kuću u Los Angelesu, zajedno su odlazili u nabavu namirnica, preko Instagrama poručivali jedno drugome da se vole, no veza ipak nije potrajala. Ona ga je prestala pratiti na društvenim mrežama, a on se vratio roditeljima u Kanadu.
Linker
19. travanj 2024 19:58