kakva gesta

Svuda ga prate njene oči: Je li ovo ultimativni dokaz Travisove ljubavi prema Kourtney?

Američki glazbenik na intimni dio tijela istetovirao je oči svoje supruge s kojom je lani tri puta razmijenio bračne zavjete.

Smatraju ih savršenim parom, bračne zavjete su lani razmijenili čak tri puta, a vjenčanje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera u talijanskom ljetovalištu Portofino definitivno je bilo jedan od društvenih događaja koji su obilježili lanjsku godinu.

A ultimativni dokaz ljubavi i koliko mu njegova draga znači američki je glazbenik predočio ovih dana. Bubnjar rock sastava Blink-182 svojim je fanovima na Instagramu napisao: "Oh, evo ih ovdje". I to uz fotografiju koja pokazuje tetovažu očiju Kourtney Kardashian na njegovom desnom bedru.

Glazbenik je gotovo cijelo tijelo - od glave do pete - ukrasio tetovažama, a na fotografiji je pozirao ispred ogledala u njihovoj kupaonici u čarapama i kratkim hlačama koje je podigao kako bi novi ukras bolje došao do izražaja.

Glazbenik je još preklani otkrio da mu je Kourtney životno nadahnuće i da su mnoge njegove tetovaže posvećene upravo njegovoj najvećoj ljubavi. Ali i da je Kourtney autorica nekih od crteža i poruka koje nosi na svom tijelu. Na prsima, primjerice, nosi istetovirano ime svoje supruge, te njezine usne na bicepsu lijeve ruke koje mu je povodom zaruka izradio njegov omiljeni majstor tetovaža i prijatelj Scott Campbell.

"Ali Kourtney je itekako spretna s mašinicom u rukama. Upravo mi je ona istetovirala poruku "volim te", a nakon toga i početno slovo svog imena koje se nalazi u srcu", izjavio je glazbenik koji je s Kourtney Kardashian prohodao početkom 2021, a prije toga su se godinama poznavali i prijateljski družili.

image

Travis Barker i Kourtney Kardashian na dodjeli nagrada GQ‘s Annual Men of the Year u Los Angelesu lanjskog studenog

STEWART COOK/SHUTTERSTOCK STEWART COOK/SHUTTERSTOCK

Travis Barker je Kourtney Kardashian upoznao nakon dva propala braka. S mladenačkom ljubavi Melissom Kennedy u braku je izdržao devet mjeseci, a s glumicom i bivšim Miss Amerike Shannom Moakler četiri godine i dobio 20-godišnjeg sina i 18-godišnju kćer. Definitivno su se rastali nakon žestoke svađe zbog čega je u njihov dom pozvana policijska ophodnja te su oboje privedeni. Na kraju su se uspjeli civilizirano razvesti i zajednički odgajaju djecu Landona i Alabamu Barker.

Očinski je prihvatio i troje djece Kourtney Kardashian, a uz nju je uspio nadvladati i svoj panični strah od letenja nakon zrakoplovne nesreće u kojoj je stradao 2008., pa je s Kourtney prvi puta nakon trinaest godina svijet vidio iz ptičje perspektive.

Linker
19. travanj 2024 20:49