PROFIMEDIA
U dobru i zlu

Tajna Sandre Bullock i njezinog Bryana:3 godine prije strašne dijagnoze razmijenili su zavjete

Otkriveni su detalji iz života glumice koja je 5. kolovoza izgubila svog partnera: u stražnjem dijelu kuće uredila je prostor za Randallovu njegu, a kuća je toliko velika da gosti ne bi ni primijetili što se događa u drugom dijelu. Ipak, kako mu se stanje pogoršavalo, tako ona više nije puštala u kuću nikoga osim liječnika i medicinskih sestara. A sada je otkriveno i da se par u tajnosti zavjetovao na vječnu ljubav.

Otkriveni su detalji iz života glumice koja je 5. kolovoza izgubila svog partnera: u stražnjem dijelu kuće uredila je prostor za Randallovu njegu, a kuća je toliko velika da gosti ne bi ni primijetili što se događa u drugom dijelu. Ipak, kako mu se stanje pogoršavalo, tako ona više nije puštala u kuću nikoga osim liječnika i medicinskih sestara. A sada je otkriveno i da se par u tajnosti zavjetovao na vječnu ljubav.

Glumica Sandra Bullock i njezin partner, fotograf Bryan Randall, koji je preminuo u subotu, nisu bili vjenčani, ali su razmijenili zavjete na privatnoj ceremoniji na Bahamima u krugu prijatelja. Dogodilo se to u prosincu 2017., tri godine prije nego što je Randallu dijagnosticiran ALS, neizlječiva bolest neurona koja ga je i odvela u smrt. Video s plaže objavio je Daily Mail, a na njemu se može vidjeti Sandru i Bryana kako zagrljeni plešu na plaži u noći poslije ceremonije koja nije imala pravnu snagu niti je bio prisutan matičar. Sandra je nazvala Bryana „ljubavlju svog života”, a on je uzvratio ljubavnom izjavom. Ležerno odjeveni i u japankama, izgledali su kao da su sami u svom svijetu.

Djeca su dobila tatu

Nakon razvoda od zvijezde reality emisija Jesseja Jamesa, Bullock nije željela ponovo ulaziti u brak, a ovo su, rekao je njihov prijatelj, učinili zbog djece, kako bi im pokazali da je veza ozbiljna i zauvijek. Nakon ceremonije, Sandrina posvojena djeca, Louis, koji sada ima 13 godina i dvije godine mlađa Laila, počeli su zvati Bryana tata. Ceremonija razmjene zavjeta bila je vrhunac 14-dnevnog odmora na otoku Harbour, u vili Three Bees u vlasništvu poslovnog čovjeka Arpauda Bussona, nekadašnjeg supruga supermodela Elle Macpherson i bivšeg partnera glumice Ume Thurman. Ta je vila Sandrino omiljeno mjesto za odmor, a ondje su ujedno proslavili i Bryanov rođendan, 31. prosinca, rekao je jedan od gostiju.

image

Prije fotografske karijere Bryan Randall bavio se modelingom

FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Krenule su glasine

Posljednjih mjeseci govorilo se da je par prekinuo ili da im je veza „na ledu”, a priče o tome pojačale su se samo koji dan prije nego što je objavljeno da je Randall umro. Daily Mail piše kako se sada zna da su u trenutku njegove smrti njih dvoje „bili više zajedno nego ikad prije”, štoviše, Bullock je organizirala, financirala i nadgledala danonoćnu njegu kakva je bila potrebna njezinom partneru. Posljednje mjesece života proveo je u njezinom domu na Beverly Hillsu.

Upućeni izvor rekao je za Daily Mail da je Sandra prostor za njegu uredila u stražnjem dijelu kuće, a kuća je toliko velika da gosti ne bi ni primijetili što se događa u drugom dijelu. Ipak, kako se Bryanu stanje pogoršavalo, tako ona više i nije puštala u kuću nikoga osim liječnika i medicinskih sestara koje su se brinule o njemu. „Glasine da su prekinuli zapravo su im odgovarale, jer su prikrivale ono što se stvarno događalo. Bilo je lakše pustiti ljude da pomisle kako ne viđaju Bryana zato što njih dvoje više nisu zajedno,” rekao je izvor.

image
W BLANCO/PREMIERE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Par se zapravo borio s mračnom stvarnosti Randallove degenerativne bolesti, amiotrofične lateralne skleroze, koja napada živčane stanice u mozgu i leđnoj moždini što dovodi do nefunkcioniranja mišića u tijelu. Oboljeli najčešće preminu od respiratornog zatajenja dvije do pet godina nakon dijagnoze. Koliko je poznato, Randall je bolovao oko tri godine.

„Odnos je bio vrlo napet dok su se pokušavali nositi s bolešću, a i djeci je bilo stvarno teško. On je neko vrijeme živio u jednoj od njezinih kuća u Malibuu, zato što mu je uz ocean bilo ljepše, pa pretpostavljam da su ljudi pomislili da su prekinuli jer je izgledalo da žive odvojeno, ali nije bilo tako. Ona ga je opskrbljivala svime što mu je bilo potrebno i organizirala je skrb medicinskih sestara”, otkrio je insajder.

image

Sandra i Bryan snimljeni 2016. na aerodromu u Austinu

CLINT BREWER/TC/SPLASH/PROFIMEDIA

Zajednička putovanja

Par se upoznao 2015. godine kad je Sandra angažirala Randalla za fotografiranje Louisove rođendanske proslave. U javnosti su se prvi puta pojavili zajedno u listopadu iste godine na premijeri njenog filma „Our Brand is Crisis”. Bila je to Sandrina prva ozbiljna veza nakon razvoda od Jamesa 2010. Od tada su Bullock i Randall postali gotovo nerazdvojni i on je išao s njom na premijere, snimanja, presice. Putovao je svuda s njenom djecom i cijelom svitom - trenerima, dadiljama, zaštitarima, a nekada su svi zajedno putovali autobusom. Prva nagađanja da je nešto pošlo krivo pojavila su se 2020., jer Bryan nije išao sa Sandrom u Vancouver na snimanje filma „Neoprostivo”, a nije joj se pridružio ni na snimanju „Izgubljenog grada” u Dominikanskoj Republici od svibnja do kolovoza 2021. U prosincu te godine Sandra ga je u podcastu „Red Table Talk” nazvala „ljubavlju svog života”, no nekima je upalo u oči što Randall nije došao na predstavljanje „Izgubljenog grada” u ožujku 2022. u Austinu, gdje je smještena Sandrina produkcijska kuća Fortis Films.

Sandra je uvela i strogi protokol testiranja na covid-19 koji je još bio na snazi u njezinoj rezidenciji na Beverly Hillsu u vrijeme Randallove smrti. Testiranja su obavljana izvan kuće, kod bazena, a sada je jasno da je to bilo zbog njegove sigurnosti.

„Situacija je bila užasna. Došlo je do toga da su djeca, pa čak i Sandra, povremeno željeli da Bryan ne bude u kući. Jedno je vrijeme primao psihološku pomoć, ne znam je li razlog bilo napredovanje bolesti ili psihičko opterećenje zbog bolesti, odnosno tjelesnog propadanja i približavanja smrti”, rekao je izvor Daily Mailu.

image

Susjedi ostavljaju cvijeće ispred kuće Sandre Bullock na Beverly Hillsu

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Pomirenje s kćeri

Ubrzo nakon što je počeo romansu s filmskom zvijezdom, isplivala je Randallova problematična prošlost; doznalo se da je nekadašnji model bio na odvikavanju od droga kad je njegova tadašnja zaručnica Janine Staten početkom 90-ih bila trudna, a više je izvora navelo da u prvim godinama nije previše mario za kćer Skylar. Sudski dokumenti pokazuju da je mjesecima kasnio s plaćanjem skromne alimentacije, međutim, kako navode rođaci, preuzeo je očinsku odgovornost nakon što je Janine umrla od predoziranja ostavivši mu na skrb tada 14-godišnju kćer. Sada 30-godišnja Skylar imala je težak odnos s ocem, no nedavno ga je posjetila u Sandrinoj kući u Los Angelesu te su se pomirili prije njegove smrti. Kako je izvor rekao, „Bryan je bio na kisiku i brojnim lijekovima, njegova majka i kći posjetile su ga odvojeno prije nekoliko mjeseci i obje su znale da je to posljednji puta što ga vide.”

Zbog partnerove neizlječive bolesti, Sandra je reducirala druženja i suzila krug prijatelja. „Prije je priređivala uskrsne i božićne partyje te zabave za Dan zahvalnosti, no sada je ostala povezana sa stvarno uskim krugom prijatelja s kojima se viđala u njihovim kućama. U svoju kuću više nije puštala nikoga”, otkrila je osoba iz kruga prijatelja.

Među rijetkim izuzecima od tog pravila bili su Randallov bliski prijatelj, glumac i zvijezda „Izgubljenih”, Josh Holloway i njegova supruga Yessica, koji su ga posjetili u kući ranije ove godine. No, većinom su posjetitelji kuće bili liječnici i visokokvalificirano medicinsko osoblje, a na koncu hospicijska skrb. „Situacija je bila užasno teška, ali koliko god bilo teško, ona ga nije napustila”, zaključio je izvor. Glumica se doista do samog kraja držala one "U dobru i zlu".

Linker
28. travanj 2024 04:09