PREVARILI SU SE

Taman su pomislili da su ga se riješili: Kanye se vratio u Italiju za manje od 24 sata

Američki reper Kanye West sa suprugom Bianom Censori već četiri tjedna uživa na Apeninskom poluotoku.

Ne mogu ga se riješiti, ta kratka rečenica najtočnije opisuje osjećaje koje stanovnici Apeninskog polutoka nakon četiri tjedna boravka u njihovoj zemlji osjećaju prema Kanyeu Westu, američkom reperu i samoprozvanom hodajućem božanstvu na zemlji, te njegovoj supruzi Bianci Censori. Nije im živce popio samo 46-godišnji glazbenik koji ulicama Rima šeće bos, umotanog lica i u višeslojnoj odjeći na plus trideset i pet stupnjeva, slučajno ili namjerno pokazuje stražnjicu za vrijeme plovidbe taksijem po venecijanskim kanalima, te pritom i neugodno miriše, jer je s toliko odjeće na sebi pri visokim ljetnim temperaturama nemoguće zadržati svježinu (a mnogi misle i da mu osobna higijena nije glavni prioritet), nego i njegova 28-godišnja supruga.

image

Premda je odjevena Bianca Censori djeluje obnaženo

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Bianca Censori, naime, ulicama talijanskih gradova šeće razgolićena ili u pripijenom kostimu boje kože koji apsolutno naglašava njezine obline, pa prolaznici imaju dojam kako je pred njima gola osoba, što je izazvalo brojne polemike u talijanskoj javnosti i medijima o potrebi sankcioniranja takvog ponašanja. A Westu je venecijanski taxi prijevoznik zauvijek otkazao uslugu prijevoza nakon što su fotografije njegove stražnjice s čamca obišle svijet.

image

Američki reper Kanye West privatnim zrakoplovom je skočio do Irske i vratio se u Toskanu

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Kako god, Talijanima je puna kapa Westa i Censori, ali se oni Italije očito još nisu zasitili. Uostalom Kanye West se s Kim Kardashian prije devet godina vjenčao upravo u povijesnom toskanskom mjestašcu Forte di Belvedere, a sad je Toskanu, jednu od najatraktivnijih talijanskih regija odlučio pokazati i novoj odabranici.

image

Američki reper ulicama šeće bos

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Stoga se nakon što je svojim privatnim jetom za vikend iz Toskane odletio u nepoznatom pravcu, na isti aerodrom i vratio za svega 18 sati. Kratku pauzu od Italije napravio je zbog festivala Electric Picnic u Stradballyju u Irskoj. Ondje je te večeri nastupio njegov dobar prijatelj i kolega Steve Lacy, čiji nastup West nije želio propustiti. No, u Italiju se vratio dobro raspložen s prvim jutarnjim suncem, oko pola sedam ujutro i mahnuo okupljenim paparazzima.

image

Ozloglašena vožnja venecijanskim kanalima

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Američki mediji tvrde da su Kanye i Bianca u fazi medenog mjeseca koji ne prestaje, te da je to glavni razlog zašto su se toliko dugo zadržali u Italiji. Osim toga Kanyea Italija autorski nadahnjuje, te ponovno stvara glazbu i jako je motiviran za oživljavanje karijere, tako da je to za njih oboje dobitna kombinacija.

image

Biancu Censori naši susjedi pamtit će po pripijenim kostimima

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Glasine o vezi repera i 28-godišnje Australke počele su u siječnju, dva mjeseca nakon što je West okončao šestogodišnji brak s medijskom zvijezdom i poduzetnicom Kim Kardashian s kojom ima četvero djece - kćer North koja sada ima devet godina, sina Sainta koji ima sedam godina, petogodišnju kćer Chicago i četverogodišnjeg sina Psalma. Veza sa Censori, šeficom arhitektonskog odjela u njegovoj mega kompaniji i dizajnericom nakita, brzo se zahuktavala, pa je uskoro objavljeno da je par „održao malu vjenčanu ceremoniju”. Iako nije jasno je li taj postupak pravno valjan, za dvojac je, kažu upućeni, itekako stvaran. Dok bivša Kim Karadashian javno brine za njega i njegovo mentalno zdravlje, Kanye osjeća da ga Bianca ispunjava i razumije kao nitko drugi, te s njom, kako sada stvari stoje, želi provesti ostatak svog života.

image

Talijanima je puna kapa golupčića

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
18. travanj 2024 10:03