Cruz Beckham i Skye Ladell u Los Angelesu

 BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
NOVA LJUBAV

Tko je Skye Ladell koja je osvojila srce najmlađeg sina Victorije i Davida Beckhama?

Dobro raspoloženi par uhvaćen je u šetnji u West Hollywoodu. A Cruz Beckham ne skriva koliko je zaljubljen u mladu Australku.

Dobro raspoloženi par uhvaćen je u šetnji u West Hollywoodu. A Cruz Beckham ne skriva koliko je zaljubljen u mladu Australku.

Dvadesetog veljače proslavo je 19. rođendan, a mjesec dana kasnije javnosti predstavio svoju novu djevojku Skye Ladell, 23-godišnju plesačicu i modela. Dobro raspoloženi par prošetao je Bulevarom sumraka u West Hollywoodu, a Cruz Beckham, sin modne dizajnerice Victorije Beckham i nogometnog menadžera Davida Beckhama blistao je od sreće u društvu svoje odabranice.

image

Cruz Beckham i Skye Ladell u Los Angelesu

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Njegova djevojka je Australka južnoafričkog podrijetla, koja je odrasla u Sydneyju, gdje se od najranijeg djetinjstva bavila baletom, prije nego što se posvetila suvremenom plesu, glumi i performansu.

Bila je prateća plesačica Due Lipe na dodjeli glazbenih nagrada ARIA 2019., te Sama Smitha na festivalu Mardi Gras, a okušala se i na filmu. No, prije svega je model i influencerica, čijoj će popularnosti sigurno pridonijeti i veza s Cruzom Beckhamom. Cruz se lanjskog listopada priključio njezinoj vojsci pratitelja na društvenoj mreži TikTok, što koincidira s njegovim prekidom s Tanom Holding, tinejdžerskom ljubavi s kojom je u vezi proveo godinu dana.

Kako god, veza Cruza Beckhama i Skye Ladell je, čini se, vrlo ozbiljna, a australska plesačica i model u Sjedinjene Države je stigla kako bi provela neko vrijeme s dečkom, ali i upoznala njegove roditelje.

Premda je prošao Arsenalovu nogometnu akademiju Cruz Beckham svoju budućnost ne vidi u sportu, nego u glazbi. Prije četiri godine objavio je debitantski singl "If Everyday Was Christmas", a nakon toga potpisao je ekskluzivni ugovor s menadžerskim timom Tap Music koji je lansirao karijere pop zvijezda kao što su Dua Lipa, Ellie Goulding i Lana del Ray.

"Stvaram muziku kakvu volim slušati, a moje pjesme se temelje na vlastitim iskustvima", kaže Cruz Beckham čiji su glazbeni favoriti Oasis, Usher i Beyonce. Ako kojim slučajem na sceni bude trebao plesačicu, zna kome će se obratiti za pomoć.

Linker
27. travanj 2024 03:48