Sir Rod Stewart u Dubrovnik stiže sa suprugom Penny Lancaster i kompletnom obitelji

 COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
SVADBA U TVRĐAVI

U Grad stižu Sir i Lady Stewart: Sve je spremno za vjenčanje godine na dubrovačkom Lovrjencu

Američki hokejaš Liam Stewart, sin slavnog glazbenika Sira Roda Stewarta i supermodela Rachel Hunter, vjenčat će se s Nicole Artukovich u Dubrovniku.

Američki hokejaš Liam Stewart, sin slavnog glazbenika Sira Roda Stewarta i supermodela Rachel Hunter, vjenčat će se s Nicole Artukovich u Dubrovniku.

Za nepuna dva tjedna Dubrovnik će ponovno postati meka svjetskog jet-seta, jer su brojni slavni gosti i uzvanici potvrdili svoj dolazak na vjenčanje godine na jugu Dalmacije. Mladenci će bračne zavjete izmijeniti u Crkvi svetoga Ignacija na Jezuitima, a nakon toga slijedi svadbena svečanost na tvrđavi Lovrjenac.

Hokejaš Liam Stewart, sin slavnog glazbenika Sira Roda Stewarta i supermodela Rachel Hunter, udovoljio je želji svoje zaručnice Nicole Artukovich, Amerikanke konavosko-hercegovačkih korijena, da svadbu prirede u Dubrovniku, a ondje će se okupiti njihove obitelji i prijatelji iz cijelog svijeta. Vjenčanju roditelja će prisustvovati i njihov sinčić Louie Mark Roderick Stewart, koji je 12. svibnja proslavio prvi rođendan, a njegov djed Sir Rod Stewart koristi svaku priliku da se na društvenim mrežama pohvali koliko uživa u ulozi djeda.

image

Liam Stewart i Nicole Artukovich lani su dobili sina

INSTAGRAM

Nicole i Liam svoju su vezu započeli prije trinaest godina, dok su oboje pohađali srednju školu u Kaliforniji, a okrunit će je brakom u Dubrovniku, odakle su njezini djed i baka emigrirali u Sjedinjene Države

Mladenka je objavila kako je već odabrala vjenčanicu za svoj najvažniji dan i to u modnom salonu Le Concept by Alex naše dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

image

Liam Stewart i Nicole Artukovich krstarili su Jadranom 2020.

TOM DUBRAVEC CROPIX

Svoju vezu mladenci su opisali u objavi na društvenim mrežama: "Zaljubilo se dvoje šesnaestogodišnjaka. Kad je Nicole završila srednju školu i koledž u Kaliforniji, Liam je otišao u Washington, a zatim na Aljasku igrati profesionalni hokej. Daljina je samo još više raznježila njihova mlada srca. Hodali su osam godina, živjeli u dvije zemlje i zajedno putovali u sedam drugih. Život se dogodio, tri godine su išli svojim putem i kako kaže stara poslovica, kao suđeni jedno drugom, našli su put natrag jedno drugome. Njihova ljubav, srećom, nikad nije izblijedjela."

image

Liam Stewart sa svojom mamom Rachel Hunter u Londonu 2013.

SHUTTERSTOCK

Neuništivi Sir Rod Stewart, koji je u siječnju proslavio 79. rođendan, a trenutačno se nalazi na europskom dijelu svoje turneje u sklopu koje je nastupa i u ljubljanskoj Areni, s pet žena dobio je osmero djece. Ženio se tri puta, a 29-godišnjeg sina Liama Stewarta dobio je u svom drugom braku, s novozelandskim modelom Rachel Hunter.

Ove godine će s trećom suprugom Lady Stewart, 53-godišnjim modelom Penny Lancaster, proslaviti 17. godišnjicu braka, a supružnici podižu sinove Alastaira Wallacea (18) i Aidena Patricka (13).

image

Liam Stewart i Nicole Artukovich u vezi su trinaest godina

INSTAGRAM
Linker
16. lipanj 2024 17:00