Sve je već spremno

VIDEO Božićna čarolija obitelji Gojić-Mikić: ‘Jedemo, smijemo se, svađamo...‘

A u njoj nas čekaju pas Domo, tri prekrasne i rasplesane djevojčice i mama i tata u intenzivnim pripremama za predstojeće blagdane. Atmosfera je uzavrela, pokloni su spremni. Donosimo vam dio ove magije u novom broju magazina Gloria.

Duh Božića u kući Gojić-Mikić osjeća se mjesec dana unaprijed. Djevojčice Jana Sienna, Mila Amelie i Mari Dana s nestrpljenjem ga iščekuju i aktivno sudjeluju u pripremama. Ljupka je s nama podijelila kakav Božić voli i u kojemu duhu odgaja svoje kćeri, a Mika kako se nosi sa stresom i naknadnom ugodom kada sve pripreme prođu i slavlje počne.

U razgovoru s ovim inspirativnim parom i uspješnim poduzetnicima Ljupkom Gojić Mikić i Mihaelom Mikićem saznali smo kakav je utjecaj ostavila njihova poslovna disciplina koju su stjecali na različitim stranama svijeta - Ljupka od New Yorka do Pariza i Milana, a Mika od Zagreba do Hirošime. Utjecaj modelinga i nogometa se u ovoj obitelji jasno vidi: svi su članovi sportski raspoloženi i decentni gurmani. Podijelili su s nama kako vide odgoj, zašto ne vole poklone, a Mika nam je preporučio i svoj novi improvizirani božićni specijalitet. Veselje i razigranost obilježili su ovaj razgovor i fotografiranje, a toplu obiteljsku priču donosimo vam u novom broju magazina Gloria.

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
11. travanj 2024 20:03