Jasmine Tookes djevojačku zabavu je u vrijeme pandemije proslavila na Jadranu

 REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK
PRVE FOTOGRAFIJE

Viktorijina anđelica, koja je djevojačku slavila u Hrvatskoj, kćerkicu Miju rodila kod kuće

Američki supermodel Jasmine Tookes objavila je prve fotografije svoje kćerkice rođene 23. veljače u braku s Juanom Davidom Borrerom, osnivačem Snapchata.

Američki supermodel Jasmine Tookes objavila je prve fotografije svoje kćerkice rođene 23. veljače u braku s Juanom Davidom Borrerom, osnivačem Snapchata.

Američki supermodel i Viktorijina anđelica Jasmine Tookes oduševila je obožavatelje i pratitelje na društvenim mrežama prvim fotografijama svoje kćerkice Mije Victorije. "Mia Victoria rođena je 23. veljače 2023. godine. Obožavamo našu kćerkicu i vrlo smo uzbuđeni što s njom krećemo u novo poglavlje naših života", napisala je Jasmine Tookes u objavi uz fotografiju bebine ručice koja se čvrsto primila za majčin prst.

Pohvalila se i da je rodila kod kuće u Los Angelesu, te da je porod prošao bez ikakvih komplikacija, a uz nju je cijelo vrijeme bio suprug Juan David Borrero, osnivač Snapchata i sin ekvadorskog potpredsjednika Alfreda Borrera. U visokoj trudnoći potkraj lanjske godine odradila je modni editorijal za časopis Vogue i izjavila da jedva čeka trenutak kad će svoju bebicu prvi put uzeti u naručje. Progovorila je i o kroničnom umoru koji je osjećala u trudnoći.

image

Jasmine Tookes na reviji Victoria‘s Secreta u New Yorku 2012.

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK

"Bilo je to krajnje neobično, jer takav osjećaj nikad prije nisam doživjela. Inače sam osoba koja pršti energijom, a u to vrijeme sam skoro zaspala za upravljačem svog automobila", izjavila je. Supruga Juana Davida Borrera upoznala je 2016., a zaručili su se četiri godine kasnije. Pred oltar je stigla u vjenčanici libanonskog modnog dizajnera Zuhaira Murada, a svadba je održana u Quitu, glavnom gradu Ekvadora.

Njezina vjenčanica bila je nadahnuta haljinom pokojne glumice i monegaške princeze Grace Kelly koja se 1956. godine udala za princa Rainiera. Jasminin veo bio je dugačak 15 metara, a kako je haljina bila raskošna, odlučila je da neće pretjerivati s nakitom - nosila je samo dijamantne naušnice i zaručnički prsten, dok se mladoženja odlučio za klasično Armanijevo odijelo.

image

Supružnici Juan David Borrero i Jasmine Tookes na gala večeri Baby2Baby u West Hollywoodu lani

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Supružnici su otkrili da ih je spojio posao, jer je Juan David Borrero angažirao Jasmine i njezine prijateljica supermodele za promociju svoje društvene mreže Snapchat. "U tom trenutku smo svi bili u Los Angelesu i tada sam otišla na ručak s Juanom i još nekoliko njegovih zaposlenika. Te večeri pozvao me na rođendansku zabavu, a odmah smo shvatili da između nas postoji kemija. Ostali smo u kontaktu, a ostalo je povijest", rekla je Jasmine, koja je je svoju djevojačku zabavu proslavila na hrvatskoj obali.

image

Jasmine Tookes na lanjskoj premijeri filma Top Gun Maverick u Cannesu

NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK

U pratnji svojih prijateljica supermodela na Jadranu je provela cijeli tjedan: partijale su u Dubrovniku, zatim nastavile na Hvaru, a posljednja postaja bila im je Istra. S njom su bile Viktorijine anđelice Sara Sampaio, Shanina Shaik, Kelsey Merritt, Josephine Skriver i Laisa Ribeiro te prijateljice Rachel Scott, Dena Gallucci i Juliana Borrero.

"Lice me boli od toga koliko smo se smijale ovog tjedna. Presretna sam što sam ovdje sa svima vama kako bismo proslavile Jasmininu veliku odluku i najvažniji životni korak", napisala je Josephine Skriver.

Linker
26. travanj 2024 05:08