POTVRDA LJUBAVI

Više nije trač: Slovenski premijer se razvodi i ljubi misicu veganku koja uživa u Hrvatskoj

Slovenski premijer Robert Golob u društvu zanosne Tine Gaber se pojavio na dodjeli Prešernovih nagrada.

Potkraj lanjske godine kamere talijanske televizijske postaje Canale 5 uhvatile su ih zajedno na svečanom božićnom koncertu u Vatikanu, kamo je slovenski premijer Robert Golob stigao u službeni posjet vladinim zrakoplovom, a misica i aktivistica Tina Gaber u Rim je doputovala u privatnom aranžmanu, a ovih dana se novi vrući par slovenske scene prvi put zajedno pojavio u javnosti u svojoj deželi.

Premijer i misica iz prvog su reda pratili dodjelu najprestižnijih slovenskih državnih priznanja u Cankarjevom domu u Ljubljani, gdje su zapljeskali i čestitali dobitnicima Prešernovih nagrada.

image

Premijer Robert Golub je s Tinom Gaber stigao na dodjelu Prešernovih nagrada u Ljubljani

JOZE SUHADOLNIK/DELO CROPIX

U dvoranu su stigli držeći se za ruke, a taj potez za poznavatelje prilika na slovenskoj sceni je definitivna potvrda njihove veze, jer slovenski premijer inače nikada ne govori o privatnom životu, niti se s članovima svoje obitelji - suprugom i troje djece pojavljivao u javnosti. Čak niti u svojim predizbornim kampanjama, koje mnoge političari koriste kako bi glasačima pokazali da su ljudi od krvi i mesa.

Par se, kako pišu slovenski mediji, upoznao zahvaljujući Tininoj sestri Urški Gaber, koja je aktualnom slovenskom premijeru svojedobno bila pomoćnica u energetskoj tvrtki Gen-I, a sad je zaposlenica njegovog kabineta.

Tina Gaber je inače poznato lice slovenske scene: magistra sociologije koja se bavi kreiranjem medijskih sadržaja, svojedobno je bila ovjenčana titulom Miss Hawaiin Tropica, a javnost je zaintrigirala i vezom sa slovenskim pjevačem Janom Plestenjakom. Mediji su je povezivali i s Patrikom Vlačičem, bivšim slovenskim ministrom za promet, što s njihove strane nikad nije potvrđena informacija.

Tina je prvi put u društvu 55-godišnjeg Roberta Goloba viđena lanjskog proljeća u njegovom izbornom stožeru, a lanjskog ljeta je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila svoje doživljaje s hrvatske obale. Odmarala se u luksuznom hotelskom Kempinski u blizini Umaga i svoje pratitelje oduševila fotografijama i pozivom da posjete Istru.

Smatra se aktivisticom za prava životinja, obožava topla mora i egzotične destinacija, a u skladu sa svojim zdravim stilom života zagovornica je veganske prehrane.

image

Robert Golob i Tina Gaber svečanost su pratili iz prvog reda

JOZE SUHADOLNIK/DELO CROPIX

S druge strane prema informacijama slovenskih portala premijer Robert Golob je još uvijek, barem formalno, u braku s Janom Nemec Golob, s kojom ima troje djece, ali se iz obiteljske kuće u Kromberku iselio u drugi stan.

Linker
19. travanj 2024 16:15