vortex - doživljaj, a ne putovanje!

Zbog ljubavi je Ana napustila skoro sve, no ne i krstarenje! Iva Todorić i ove će godine ploviti u luksuznom aranžmanu?

Najpoznatija hrvatska motivacijska govornica Ana Bučević odnedavno zbog ljubavi živi u Beču. No, i dalje je poslovno i obiteljski vezana uz Hrvatsku pa ovo ljeto planira svoje dobro poznato krstarenje.

Motivacijska govornica i životna trenerica Ana Bučević proživljava najsretnije dane svog života. Osim što je u Beču uz svog partnera Marka Nikolića svila obiteljski dom i okrenula novu životnu stranicu, Ana je i dalje najuspješnije ime domaće 'lifecoach' scene. Među najvažnije manifestacije njezinog posla, Ana zasigurno ubraja Vortex Cruise, kojeg ni pandemija koronavirusa ne može spriječiti.

Čitajte i: Novi početak najpoznatije domaće životne trenerice: Ana Bučević zbog ljubavi je preselila u Beč

image
Ana Bučević u Ivi Todorić ima prijateljicu i jednu od najvjernijih poklonica svoje filozofije. Iva obožava Vortex Cruise i na njemu se tijekom ljeta najbolje opušta.
Maja Jurović/Cropix

Vortex Cruise obožavaju i neka poznata imena - najslavnije je ono Ive Todorić

Na njezinim službenim stranicama već su krenule prijave za krstarenje koje obožavaju i neka slavna imena, poput Ive Todorić, kojoj je životna filozofija Ane Bučević pomogla tijekom najtežih dana. Pod egidom "Ovo nije putovanje, ovo je doživljaj", Ana i ove godine poziva sve da joj se pridruže u udarnom ljetnom terminu 31. srpnja do 7. kolovoza 2021. Užitak plovidbe jugom Jadrana i savjeti nužni za lakši i uspješniji život koštaju 2300 eura po osobi - za tjedan dana krstarenja. Prošle je godine, tijekom začetka ljubavi s Markom, upravo on bio taj koji je Anu pratio na krstarenju. Ne sumnjamo da će i ove godine zajedno zaploviti morima. Njegova podrška puno joj znači.

image
Cijena Vortex Cruisea za tjedan dana po osobi iznosi 2300 eura. Unatoč pandemiji, Ana je i ove godin otvorila prijave za krstarenje.
Maja Jurović/Cropix

Čitajte i: Tajna ljubav! Ana Bučević već mjesecima u vezi s glazbenikom kojeg žene obožavaju

Luksuz, savjeti za sretan život i predivna Dalmacije - 2300 eura po osobi

"Ideja Vortex Cruisea je da vam pruži jasnoću o kreiranju vlastitog života kroz praksu s Anom uz jedinstveni doživljaj stapanja s prirodom, odmora, prekrasnih destinacija, edukacije, relaksacije, novih prijateljstava koja će vam zauvijek ostati u sjećanju. Svakodnevni program osmišljen pod Aninim vodstvom garancija je da ćete na ovom Cruiseu dobiti mnogo više od očekivanog. Kroz 7 dana prakticirat će se svakodnevne jutarnje meditacije, tjelovježbe, predavanja, zajednički izlasci i druženja, a smijeh i visoka vibracija obilježavaju ovaj Cruise te u kombinaciji s ležernošću i opuštenom atmosferom čine ovu edukaciju jedinstvenom", opisuje Ana Vortex Cruise na svojoj službenoj stranici.

Linker
19. travanj 2024 06:03