BILJANA BLIVAJS/CROPIX
Uspjeh joj je garantiran

Zvijezda HBO-ove serije o povratku u Zagreb i pobjedi u popularnom showu: ‘Trebala sam se više zabavljati‘

Mlada se glumica prisjetila svojih nastupa u emisiji ‘Zvijezde pjevaju‘ te otkrila tko su joj ovogodišnji favoriti, ali i na kojim je projektima imala prilike raditi nakon što se vratila sa studija iz Sarajeva.

Mlada se glumica prisjetila svojih nastupa u emisiji ‘Zvijezde pjevaju‘ te otkrila tko su joj ovogodišnji favoriti, ali i na kojim je projektima imala prilike raditi nakon što se vratila sa studija iz Sarajeva.

Posljednjih je nekoliko godina života mlade glumice Tare Thaller bilo doista uzbudljivo. Naime, djevojka koja je radila u restoranu brze hrane preko noći je dobila priliku snimiti HBO-ovu seriju 'Uspjeh', a prilike su se nakon toga samo nastavile nizati. Među tim prilikama bilo je i sudjelovanje u televizijskom showu 'Zvijezde pjevaju', gdje je Tara pokazala izvanredne vokalne vještine i odnijela pobjedu, a njezini su nastupi s mentorom Dinom Jelusićem iz vikenda u vikend oduševljavali javnost.

Nakon pobjede u showu, Tara je upisala dramsku akademiju u Sarajevu, a po povratku u Zagreb uplovila je i u bračne vode s dugogodišnjim partnerom i kolegom Farisom Pinjom. Naime, nakon što je prošloga ljeta oboljela od teške upale pluća, glumica je bila primorana vratiti se u rodni grad i nastaviti studij glume u Zagrebu.

image

Tara je imala priliku raditi i na prvom hrvatskom dugometražnom animiranom filmu Cvrčak i mrav.

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

Naravno, Tara je s uzbuđenjem počela pratiti i novu sezonu svoga omiljenoga showa, a otkrila nam je tko su joj favoriti.

"Teško je govoriti već nakon prve emisije, ali svidio mi se nastup voditeljice Maje Ciglenečki i Stjepana Lacha, kao i onaj moga dragog kolege Marka Braića i Gine Damjanović. Posebno mi se svidjela energija Ivane Kindl i komičarke Marine Orsag, mislim da će njih dvije biti zabavljačice sezone", priznaje Tara.

Glumica nam je otkrila i kako joj izrazito nedostaju dani koje je provodila uvježbavajući se za nastup, a upitali smo je i što bi savjetovala kandidatima nove sezone.

"Gledajući show iz današnje perspektive, čini mi se da sam se mogla više zabavljati. Naravno, to je bilo prekrasno i zabavno iskustvo, no nekako sam se uvijek opterećivala radom na novim nastupima. Stoga, mislim da bi se svatko tko dobije ovakvu priliku trebao maksimalno zabaviti i biti svoj", iskrena je glumica.

Čitajte i: Danijela oduševila u til haljini, njezina stilistica otkriva što još možemo očekivati

Otkrila nam je da je i dalje u kontaktu sa svojim pjevačkim partnerom i prijateljem Dinom Jelusićem. Oboma su im, kaže, rasporedi pretrpani, ali oni su onaj tip prijatelja koji se ne moraju redovito vidjeti da bi održali odnos. To nije ni čudno s obzirom na to da je glumica provela dvije godine na studiju glume u Sarajevu, koji je zbog zdravstvenih problema bila primorana napustiti te nastaviti školovanje u Zagrebu.

Tara je imala priliku raditi i na prvom hrvatskom dugometražnom animiranom filmu 'Cvrčak i mrav', koji bi se trebao premijerno prikazati tijekom ove godine, a kazala nam je i da je, osim glumačke sinkronizacije, otpjevala i nekoliko pjesama. Tara najavljuje još nekoliko projekata o kojima još ništa ne smije govoriti, a otkrila nam je i da je s Dinom počela razgovarati o glazbenoj suradnji, no sve je, kaže, još uvijek samo ideja.

Linker
26. travanj 2024 00:24