James Middleton

 INSTAGRAM
Stiže prinova

Brat Kate Middleton objavio sretne vijesti: ‘Početak godine bio je težak...‘

Vijesti o prinovi James Middleton je objavio slatkim fotografijama na Instagram profilu, sa suprugom i ljubimicom Mable.

Vijesti o prinovi James Middleton je objavio slatkim fotografijama na Instagram profilu, sa suprugom i ljubimicom Mable.

Brat princeze Kate Middleton postaje otac, a sretne vijesti objavio je na društvenim mrežama. On i supruga Alizée Thevenet očekuju svoje prvo dijete, a uz fotografije koje otkrivaju trudnički trbuščić u idiličnom seoskom okruženju James je napisao: "Ne možemo biti više uzbuđeni! Možda bi Mable mogla biti... Početak godine za nas je bio veoma težak nakon što smo izgubili voljenu Ellu, međutim, završit ćemo godinu s najljepšim dodatnim članom našoj obitelji", napisao je uz fotografije na kojima Alizée pozira s ljubimicom Mable.

Ella je inače njihova voljena španijelka koja je u dobi od 15 godina uginula prošle godine. Za ljubimicu je bio iznimno vezan - James je veliki ljubitelj životinja, a kujica Elle mu je uvelike pomogla u razdoblju u kojem se borio s depresijom, o čemu je govorio u nekoliko navrata. Inače, Alizée i James zaručili su se krajem 2019. godine, no zbog pandemije vjenčali su se tek 2021. Nakon vjenčanja nastavil su život na seoskom imanju na kojem su odrasli James, Kate i Pipa.

Njihovo prvo dijete čije rođenje očekuju krajem godine sedmo je unuče roditelja Middleton. Uz prinčeve Georgea i Louisa te princezu Charlotte, i sestra Pipa Middleton sa suprugom Jamesom Matthewsom ima troje djece.

Linker
27. travanj 2024 15:38