UTRECHT ROBIN/ABACAPRESS.COM/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
Nije makrirala

Britanci napali princezu zbog bijega s premijere filma o disleksiji, iznenađuje tko je brani

U obranu ju je uzeo slavni spisatelj, Omid Scobie, prijatelj Harryja i Meghan: dokazao je, crno na bijelo, da zlonamjerni laprdavci griješe.

U obranu ju je uzeo slavni spisatelj, Omid Scobie, prijatelj Harryja i Meghan: dokazao je, crno na bijelo, da zlonamjerni laprdavci griješe.

Otkako je unaprijeđena u članicu kraljevskog savjeta i na rasporedu ima mnogo više dužnosti nego što je imala prije bakine smrti, princeza Beatrice ‘markira‘ kad god može. Zaključili su to uvijek budni kritičari spremni najprije optužiti, a tek potom provjeriti jesu li s pravom uprli prstom u člana kraljevske obitelji koji, eto, nije ispunio (pre)visoka očekivanja.

Neugodna situacija zbog koje su sunarodnjaci kritizirali princezu dogodila se na premijeri filma Confetti u sklopu BAFTA u Londonu. Riječ je o potresnom djelu utemeljenom na životu redateljice Ann Hu, majke kćeri s disleksijom - problemom s kojim se bori i princeza Beatrice od svoje sedme godine.

image

Iako je bila nepravedno optužena, nije komentirala napise

MATRIXMEDIA/MATRIXPICTURES/PROFIMEDIA

Kritičari oštrog oka navodno su vidjeli princezu kako bježi s premijere prije kraja filma, premda se od nje očekuje da ostane na after partyju i razgovara s uzvanicima, piše Daily Mail. Tim više što je starija kćer princa Andrewa nekoliko puta javno progovorila o teretu ‘disleksičarke‘ i srama zbog svog problema s čitanjem.

Iako je bila nepravedno optužena, nije komentirala napise. Međutim, na njezinu stranu stao je spisatelj Omid Scobie, koautor knjige Finding freedom o odlasku princa Harryja i Meghan, vojvotkinje od Sussexa iz Velike Britanije.

"Tipično negativno i tipično neistinito. Princeza Beatrice ostala je do samog kraja filma. Evo njene fotografije s redateljicom i njezinom kćeri ispred ekrana s odjavnom špicom", napisao je deklarirani kritičar monarhije.

Princeza se ni tada nije oglasila, ali joj je zacijelo drago što je dobila neočekivanog zaštitnika.

Linker
27. travanj 2024 03:39