U DJECI JE SPAS

Dražesni vampir i vještica najtužnijoj princezi vratili osmijeh!

Prije tjedan dana objavila je i fotografiju djece u školskim uniformama, a njezini pratitelji prokomentirali su kako je Gabriella - ista tata, a Jacques - isti mama.

Uvjereni su da izgledaju opasno i opako, ali zapravo su - dražesni. Monegaški princ Jacques i princeza Gabriella povodom Helloweena maskirali su se u vampira i vješticu, a njihova majka Charlene, najtužnija princeza na svijetu fotografijama svojih klinaca s monegaškog dvora pohvalila se na društvenim mrežama.

Noć vještica slavi se i u Monaku, a maleni Jacques i Gabriella bili su zvijezde proslave i svojoj majci vratili osmijeh na lice. Princeza Charlene očito se oporavlja od misteriozne bolesti s čijim posljedicama se nosi već duže vrijeme.

Prije tjedan dana objavila je i fotografiju djece u školskim uniformama, a njezini pratitelji prokomentirali su kako je Gabriella - ista tata, a Jacques - isti mama.

Princeza Charlene je skoro godinu dana izbivala s monegaškog dvora i bila odvojena od supruga i djece, a liječila se prvo u svojoj domovini Južnoafričkoj Republici, pa u švicarskoj klinici.

To je, dakako, otvorilo prostor za razna nagađanja, primjerice, da bivša reprezentativka u plivanju, teško pati u svojoj ulozi prve dame Monaka te da je praktički od početka braka u depresiji, što je kneževska palača ove godine indirektno demantirala priopćivši da princeza Charlene boluje od - epilepsije.

‘‘Put je dug, težak i bolan, ali danas se osjećam mirnije. Svu svoju energiju usmjerila sam na djecu, supruga i svoje zdravlje, to su moji prioriteti", izjavila je princeza Charlene.

Linker
25. travanj 2024 14:28