Pandemijski Božić

Harry i Meghan razmijenili darove s Kate i Williamom: Blagdani zlatne četvorke na različitim kontinentima

Dva brata sa suprugama i djecom Božić, kako je bilo i za pretpostaviti, neće provesti zajedno. No dvije su obitelji razmijenile poklone i zajedno se s djecom vesele blagdanima.

Nekada zlatna četvorka, danas su distancirana rodbina na dva kontinenta - barem se tako čini u javnosti, no ipak su ove blagdane Meghan Markle, princ Harry, Kate Middleton i princ William proslavili razmjenom darova.

Obitelji Sussex i Cambridge međusobno su si poslali i razmijenili poklone i prije nadolazećih blagdana, saznao je magazin People. Ta se gesta slanja poklona proširila cijelom kraljevskom obitelji, kako se svi članovi strogo pridržavaju poštivanja mjera fizičkog distanciranja ovog Božića, zbog trenutne pandemije.

Meghan i Harry i njihov 19-mjesečni sinčić Archie, pripremaju se za svoje prve blagdane u novom domu u Montecitu u Kaliforniji, a obitelj je uzbuđena zbog božićnog ukrašavanja kuće, kazao je izvor.

Dok u isto vrijeme William i Kate još uvijek nisu sigurni za svoje božićne planove, nakon što je kraljica Elizabeta otkazala svoj tradicionalni dolazak u ladanjsko imanje Sandringham.

Posebni blagdani

"Teško je. Još uvijek pokušavamo napraviti planove. Teško je znati što je najbolje učiniti", kazao je William na nedavnoj turneji vlakom na koju se zaputio s Kate.

image
Kako je i najavljivano, princ Harry i njegova najuža obitelj Božić 2020. neće provesti u Ujedinjenom Kraljevstvu.
FOTOGRAFIJE: BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kraljica i princ Filip ostat će u dvorcu Windsor, gdje su proveli najviše vremena otkako je krenula karantena u ožujku. Ovo će biti prvi put od 1987. da je kraljica Božić provela u Windsoru umjesto u Sandringham.

Za sada se zna da će princ Charles i njegova Camilla posjetiti kraljicu i Filipa, no još uvijek nije poznato hoće li im u goste doći i William s Kate i djecom. No, unatoč tim nepoznanicama vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, sa svoje troje djece rade sve da bi potaknuli božićni duh.

Prinčevi George (7) i Louis (2) te princeza Charlotte (5) nedavno su se prvi put pojavili na crvenom tepihu, kako bi pogledali božićnu pantomimu u Londonu. Njihova baka Carole Middleton nedavno je otkrila da će joj veseli trio pomoći ukrasiti božićno drvce putem video poziva.

Na drugom kraju svijeta Meghan i Harry sa svojim Archiejem također slave. Obitelj je za Halloween maskiranog sinčića odvela u obilazak susjedstva, a baka Doria Ragland pridružila im se na večeri za Dan zahvalnosti.

Linker
19. travanj 2024 21:41