FRANK AUGSTEIN/WPA POOL/SHUTTERSTOCK
nakon bolnice

Izvor blizak Kate otkrio je kako se princeza oporavlja, ali i gdje ju je princ William odveo

Javnost je prije nekoliko tjedana potresla vijest da je mnogima omiljena princeza bila na operaciji abdomena. Mnoge zanima kako ide njezin oporavak jer će se službenim dužnostima vratiti tek krajem ožujka.

Javnost je prije nekoliko tjedana potresla vijest da je mnogima omiljena princeza bila na operaciji abdomena. Mnoge zanima kako ide njezin oporavak jer će se službenim dužnostima vratiti tek krajem ožujka.

Britanskoj kraljevskoj obitelji u posljednje vrijeme i nije baš lako - kralju Charlesu III. dijagnosticiran je rak, a omiljena princeza Kate je također imala zdravstvenih problema. Naime, prije nekoliko tjedna imala je operaciju abdomena od koje se uspješno oporavlja. A to i potvrđuje činjenica da je sa 41-godišnjim suprugom princom Williamom i njihovom djecom - desetogodišnjim Georgeom, osmogodišnjom Charlotte i petogodišnjim Louisom otišla na odmor na imanje Sandringham u Norfolku gdje se i Charles III. oporavlja.

image

Kralj je otkrio da ima rak, ali je počeo s liječenjem

HENRY NICHOLLS/AFP

"Kate se oporavlja dobro. Veselila se promjeni okoline, a u Norfolku će se moći opustiti dok se djeca zabavljaju s Williamom", rekao je prijatelj blizak kraljevskoj obitelji za Daily mail. Catherine i njezina obitelj odsjest će u Anmer Hallu - kući od deset spavaćih soba na imanju Sandringham. Prije nešto više od desetak dana, princeza je otpuštena iz bolnice, a glasnogovornik kraljevske obitelji istaknuo je kako će se službenim obvezama vratiti negdje oko Uskrsa. Također su isključili nagađanja kako se radi o raku.

image

Iako je suprug bolestan, kraljica Camilla se vratila kraljevskim obvezama

KIRSTY WIGGLESWORTH/AFP

Ipak, mnoge zanima kako se kralj Charles nosi s dijagnozom koja je šokirala mnoge. On je započeo s redovnim terapijama u borbi protiv raka koji je otrkiven u ranoj fazi. Iako joj je suprug bolestan, kraljica Camilla vratila se kraljevskim dužnostima te je posjetila katedralu u Salisburyju i prvi put je komentirala Charlesovo stanje. "S obzirom na okolnosti, on je vrlo dobro. Jako je dirnut pismima i porukama koje mu stižu sa svih strana. To ga jako veseli", kazala je Camilla.

image

Budući kralj se zahvalio javnosti na podršci u ovim teškim trenutcima

DANIEL LEAL/AFP
Linker
28. travanj 2024 00:51