detalj iz memoara

Javnost ih je osuđivala: Harry priznao što su Meghan i on učinili na svadbi omiljene sestrične

Princ Harry detaljno je opisao kako je izgledao trenutak kada je svojim najbližima - ocu i bratu - kazao da sa suprugom Meghan čeka prvo dijete, njihova sina Archieja.

Vojvoda od Sussexa u svojim je memoarima "Spare" otkrio i neke sretne stvari iz svog života, pa je tako opisao kako su se on i Meghan nadali da će vrlo brzo nakon vjenčanja u svibnju 2018. zasnovati svoju obitelj, a kada su samo nekoliko mjeseci kasnije saznali da je ona trudna bili su presretni. Svoje velike vijesti s članovima kraljevske obitelji odlučili su podijeliti na vjenčanju Harryjeve sestrične, princeze Eugenie, u listopadu te godine.

Bili su u deliriju od sreće zbog Eugenie i njenog mladoženje Jacka Brooksbanka, a Harry je otkrio da su on i Meghan odgodili svoju prvu turneju kako bi došli na svadbenu svečanost. Ovo vjenčanje Sussexima je dalo priliku da članove obitelji "odvuku sa strane i kažu im sretne vijesti".

image

Princeza Eugenie i Jack Brooksbank vjenčali su se na jesen 2018.

VICTORIA JONES/PA IMAGES/PROFIMEDIA

"U Windsoru, taman prije pića dobrodošlice mlade i mladoženje, uhvatili smo u kut tatu, u njegovoj radnoj sobi. Sjedio je iza svog velikog radnog stola, odakle puca njegov omiljeni pogled... Bio je presretan kad je saznao da će biti djed četvrti put; njegov me široki osmjeh ispunio toplinom", ispričao je u detalje princ Harry u svojim memoarima.

Nakon primanja s pićem Sussexi su vijesti otkrili i starijem bratu Williamu.

"Meg i ja smo odvukli Willyja sa strane. Bili smo u velikoj sobi, na zidovima su bili oklopi i odijela. Čudna soba, čudan trenutak. Prošaptali smo vijesti, a Willy se nasmijao i kazao da moramo reći Kate. Ona je bila s druge strane prostorije, razgovarala je sa sestrom (Pippom). Kazao sam da to možemo napraviti kasnije, ali on je inzistirao. Tako smo otišli i rekli Kate i također se nasmijala te nam srdačno čestitala. Oboje su reagirali baš kao što sam se nadao", prisjetio se Harry.

image

Archie, Meghan Markle i princ Harry

THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Ostatak svijeta sretnu vijest doznao je tri dana nakon vjenčanja princeze Eugenie. Kensingtonska palača objavila je da je Meghan trudna, a istog dana ona i princ Harry stigli su u Australiju na svoju prvu turneju.

U prilog činjenici da im Eugenie nije zamjerila što su njeno vjenčanje iskoristili za objavu velikih vijesti govori čvrsta veza koju su rođaci nastavili njegovati i nakon što su Harry i Meghan odstupili s pozicija i službenih dužnosti. Eugenie ih je posjetila u njihovom domu u Kaliforniji, što je prikazano i u njihovom dokumentarnom serijalu "Harry & Meghan" emitiranom na Netflixu.

Linker
14. travanj 2024 07:40