U pčelarskom odijelu

Kate Middleton zadivila obožavatelje novim talentom: ‘Postoji li nešto što ona ne zna raditi‘?

U subotu 20. svibnja održava se Svjetski dan pčela, a kraljevska obitelj nije propustila obilježiti taj dan. U glavnoj ulozi - princeza Kate!

"Zujimo oko svjetskog dana pčela. Pčele su vitalan dio našega eko-sistema i danas je jedinstvena prilika kojom možemo podignuti svijest o ulozi pčela koja su esencijalne za zdravlje planete i čovječanstva", stoji u opisu fotografije na službenom Instagram profilu princa i princeze od Walesa. Na fotografiji je - Kate Middleton, u pčelarskom odijelu i gumenim čizmama, snimljena kako se bavi košnicama, naravno, s osmijehom na licu.

Obožavatelje kraljevske obitelji buduća kraljica ponovno je oduševila. Pitaju se, postoji li nešto u čemu Kate nije dobra? Zadivljeni su njezinim rasponom talenata jer je, naime, Kate proteklih tjedana sudjelovala na više različitih aktivnosti i još jednom uvjerila javnost da će biti savršena buduća kraljica.

"Čak i u ovom outfitu izgleda sjajno! Uvijek je elegantna i profinjena", "Postoji li nešto što princeza ne zna raditi?", "O dan, William je izabrao pravu princezu za sebe", neki su od komentara ispod objavljene fotografije. Kate Middleton početkom svibnja je sudjelovala u promotivnom videu za Eurosong, za koji je u svečanoj plavoj kreaciji zasvirala klavir, a u više navrata pokazala je da je spretna u vrtlarstvu i fizičkim radovima povodom volonterskih aktivnosti, kao i u raznim sportovima.

image

Kate Middleton 2021.

PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
image

Kate Middleton

SCREENSHOT/YOUTUB

Inače, kraljevska obitelj ima dugu tradiciju pčelarstva i u njihovom vrtu nalaze se košnice koje godišnje proizvode do 300 teglica meda za kraljevsku kuhinju. Danas kraljica Camilla, a tada vojvotkinja od Cornwalla, 2020. godine postala je predsjednica međunarodne dobrotvorne organizacije "Pčele za razvoj", koja pčelarstvom radi na smanjenju siromaštva. Kralj Charles III. također je poznat kao obožavatelj meda, kojeg najviše voli staviti u svoj čaj.

Linker
19. travanj 2024 00:33