uhvaćena?

Meghan tvrdi da nije znala ništa o Harryju i obitelji, otkriveno što je nekoć pisala o njima

Meghan Markle dugo je tvrdila da nije znala baš ništa o kraljevskoj obitelji prije nego što je započela romansu s princem Harryjem. Britanska javnost i mediji baš joj i ne vjeruju pa su ponovno prokopali njen ugašeni blog The Tig i pronašli što je pisala o Harryjevoj obitelji prije nego je upoznala njega i njih.

Dvije godine prije njihova susreta Meghan je pisala o Kate Middleton, što opovrgava njene tvrdnje da nije znala ništa o njima. Naime, tada je Meghan pisala da bi ona bila "kraljevski buntovnik", a ne Pepeljuga te se raspisala na temu pompe i beskrajne razgovore o vjenčanju Kate i Williama. Štoviše, Meghan je imala čvrste stavove o monarhiji.

image

Dvije godine prije nego je upoznala Harryja pisala je o Kate

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK

"Brojne djevojčice sanjaju o tome da budu princeze. Ja sam pak bila opsjednuta sa She-Ra, princezom moći. Za one od vas koji nisu upoznati s referencama na crtiće iz 80-ih, She-Ra je sestra blizanka He-Mana i kraljevska pobunjenica s mačem, poznata po svojoj snazi. Ona definitivno nije Pepeljuga", napisala je.

Dodala je i da brojne odrasle žene i dalje sanjaju da postanu princeze. "Pogledajte samo pompu i okolnosti koje okružuju kraljevsko vjenčanje i beskrajne razgovore o princezi Kate", napisala je. Daily Mail piše da ta objava na blogu opovrgava njene tvrdnje da nije razmišljala o udaji za princa.

"Definitivno nas nije guglala", napisao je Harry u svojim memoarima Spare

Čini se da je bivša glumica uvjerila supruga u to da nije znala puno o njegovoj obitelji i njemu prije njihova prvog spoja. Harry ističe da je Meghan i na susret s njegovom obitelji otišla skroz nespremna. Tako je čak navodno mislila da je princ Andrew kraljičin pomoćnik jer je nosio njezinu torbicu.

image

Tvrdi da nije ništa znala o suprugu i njegovoj obitelji prije upoznavanja

RAY TANG/LNP/SHUTTERSTOCK

"Nakon nekoliko trenutaka Meg me pitala nešto o kraljičinom pomoćniku. Pitao sam je o kome govori. ‘Onaj čovjek koji je držao njenu torbicu. Onaj koji ju je otpratio do vrata. To nije bio njen pomoćnik? Tko je to onda‘, uzvratila je", prepričao je.

Harry joj je pojasnio da je to njegov stric, odnosno kraljičin drugi sin. "Definitivno nas nije guglala", uvjeren je.

Usporedila je prvi susret s kraljicom sa srednjovjekovnim vremenima

U dugoiščekivanoj Netflixovoj seriji koja je emitirana u prosincu Meghan se osvrnula na prvi susret s kraljicom te se požalila da se nije znala nakloniti. U jednoj sceni, piše Daily Mail, činilo se da se bivša zvijezda serije "Suits" ruga svojim naporima da slijedi kraljevski protokol. Prvi susret opisala je kao ‘nadrealan‘ i usporedila ga s večerom u srednjem vijeku.

Pred kamerama je na ironičan način ponovila svoj naklon, a mnogi su primijetili da je Harryju u tom trenutku bilo jako neugodno. Meghan je kraljicu Elizabetu upoznala 2016. godine u Royal Lodgeu u Windsoru, a Harry tvrdi da njegova supruga nije imala pojma kako taj susret mora izgledati.

image

Kraljica na Harryjevom i Meghaninom vjenčanju

SHUTTERSTOCK

"Mislim, to je bilo nadrealno. Nije se dogodio neki veliki trenutak u kojem je rečeno: ‘Sada ćeš upoznati moju baku‘. Nisam znala da ću je upoznati do nekoliko minuta prije samog susreta. Bili smo u automobilu na putu do Royal Lodgea za ručak kad mi je Harry rekao da će doći i njegova baka nakon mise. Sjećam se da me pitao znam li se nakloniti, a ja sam mislila da se šali", ispričala je pak Meghan.

"Kako to objasniti ljudima? Kako objasniti da se mora klanjati baki? Kako objasniti klanjanje, pogotovo Amerikanki? Bilo je čudno", dodao je Harry.

Meghan je dodala da su joj, kad je kraljica otišla, Eugenie, Jack i Fergie rekli da je bila sjajna.

Guglala je i "God Save The Queen"

U drugoj epizodi, Meghan je otkrila da je morala guglati britansku nacionalnu himnu i žalila se da nije dobila kratki tečaj poput onog u filmu "Princezini dnevnici". Otkrila je i da je vježbala himnu uz Google. U intervjuu iz 2021. godine rekla je da nije znala što je čeka kad uđe u kraljevsku obitelj. Tvrdila je da je odrasla ne znajući puno o njima.

Oprah je rekla da nije guglala Harryja prije prvog spoja

"Ušla sam u to naivno. Nisam istraživala što znači ulazak u obitelj. Nikad nisam guglala svog muža", rekla je i dodala da ju je Sarah Ferguson učila kako se nakloniti kraljici. S druge strane, priznala je da je poznavala njegovu sestričnu Eugenie.

image

Posljednje službeno pojavljivanje Harryja i Meghan

NILS JORGENSEN/SHUTTERSTOCK

Njene tvrdnje da nije znala ništa o Harryju demantirala je njena najbolja prijateljica iz djetinjstva. Ninaki Priddy, koja joj je bila djeveruša na vjenčanju s Trevorom Engelsonom, rekla je da je Meghan bila opsjednuta kraljevskom obitelji te da je htjela biti "Diana 2.0.". Dokaz tome britanski mediji vide u fotografiji na kojoj 15-godišnja Meghan sjedi ispred Buckinghamske palače 1996. godine.

"Imala je jednu od knjiga princeze Diane na svojoj polici, a čak i kad je bila s Trevorom rekla mi je da želi otići i ostati u Londonu barem mjesec dana. Ne sjećam se točnog vremena, ali bila je udana za Trevora i glumila u ‘Suits‘. Nisam bila šokirana kad sam čula za princa Harryja. Znam da je voljela ‘Princezine dnevnike‘ i da je bila opsjednuta pričom pučanke koja postaje dio kraljevske obitelji", ispričala je bivša prijateljica.

Linker
25. travanj 2024 02:29