ups

Meghan tvrdi da se nije znala nakloniti kraljici, sad je isplivala njena stara snimka

Njen teatralni osvrt na prvi susret s kraljicom Elizabetom II. još je početkom prosinca razljutio Britance.

Nakon što je Meghan Markle u Netflixovoj dokumentarnoj seriji Harry & Meghan rekla da nije znala kako se nakloniti kraljici prilikom prvog susreta, oni kojima vojvotkinja nije baš draga potrudili su se prokopati po video materijalima iz njenog života kako bi dokazali da bivša američka glumica jednostavno ne govori istinu.

Naime, u jednoj epizoda serije Suits, u kojoj je glumila prije nego je upoznala Harryja, Meghan se klanja svom kolegi, a sudeći po komentarima, to je odradila prilično glatko.

Zbog čega je onda tvrdila da se nije znala nakloniti te je pred Netflixovim kamerama izvodila show s klanjanjem, pitaju se oni koji su stali na stranu kraljevske obitelji u ovom sukobu.

Naime, Meghanin teatralni osvrt na prvi susret s kraljicom Elizabetom II. još je početkom prosinca razljutio Britance. Naime, dok su pred Netflixovom kamerom razotkrivali sve što su prošli u Harryjevoj domovini otkako su se zaručili, Meghan se osvrnula na zgodu kada je na brzinu učila izvesti naklon i podrugljivo ga je odglumila tijekom intervjua.

Taj bitan dio protokola na dvoru usporedila je sa srednjovjekovnim običajem – i to je jako naživciralo Britance.

"Amerikanci će ovo razumjeti jer ovdje priređujemo srednjovjekovne večere i turnire s tom tematikom. To je baš tako izgledalo", rekla je.

I onda je napravila ono što možda nije trebala, nasmijala se i podrugljivo ponovila naklon uz riječi: "Drago mi je upoznati vas, Vaše Veličanstvo."

Mnogi su tu scenu ocijenili kao ruganje pokojnoj kraljici i britanskoj kulturi.

Linker
22. travanj 2024 21:43