Odbrojavanje počelo

Najiščekivaniji intervju godine! Meghan, Harry i Oprah: ‘Jeste li ušutkani ili ste ušutjeli?‘

U najavi za intervju godine koji su dali kraljici talk showa i svojoj prijateljici Oprah Winfrey, Harry i Meghan otkrivaju da su progovorili bez zadrške o pozadini odluke da napuste dvor i Veliku Britaniju te da mnogi s razlogom strepe zbog njihove odluke.

Počelo je odbrojavanje uoči dugo čekanog intervjua u kojem će Meghan i Harry voditeljici Oprah Winfrey otkriti svoju stranu priče. Sudeći po eksplozivnoj najavi razgovora prikazanoj u nedjelju na CBS-u, progovorili su bez zadrške.

- Jeste li ušutkani ili ste ušutjeli? – upitala ih je prijateljica i susjeda u kalifornijskom mjestašcu Montecito na početku video isječka, a iz njihovih ozbiljnih lica može se iščitati kako su detaljno rasvijetlili okolnosti koje se dovele do njihovog odlaska iz Velike Britanije.

image
Meghan i Harry dali su intervju televizijskoj kraljici. Njihova ispovijest traje 90 minuta.
CBS/FERRARI/PROFIMEDIA

Čitajte i: ‘Šah-mat‘ kakav se rijetko viđa! Kraljica Elizabeta preduhitrit će Harryja i Meghan vlastitim intervjuem

Razgovor poznatog para s Oprah emitirat će se u nedjelju, 7. ožujka, i trajat će 90 minuta

Mnoge zanima jesu li bili toliko samozatajni zbog internog dogovora s kraljevskom obitelji dok ne završi prijelazno razdoblje Megxita ili su pokušali "kupiti" svoj mir i pravo živjeti gdje žele i kako žele? Opaska voditeljice kako ono što su joj ispričali "zvuči da je došlo do prijelomne točke" naznačuje da su i sami jedva dočekali trenutak kad će moći podijeliti s javnošću sve što su proživjeli od vjenčanja do bijega s dvora, dotaknuti se odnosa s članovima kraljevske obitelji i uloge tabloida u okrutnoj medijskoj kampanji protiv Meghan.

Čitajte i: Meghan Markle sprema veliki intervju! Otkrit će sve o majčinstvu, braku i životu pod pritiskom javnosti

- Moja najveća briga bila je da se povijest ne ponovi – kazao je Harry u jednom trenutku ciljajući na smrt svoje majke i tlačenje britanskih medija koje je stoički podnosila. Poznato je, naime, da tragična smrt princeze Diane za njega još uvijek nije zatvoreno poglavlje i vjerojatno je štošta rekao o toj bolnoj temi tijekom razgovora od 90 minuta, čije emitiranje 07. ožujka nestrpljivo iščekuje cijeli svijet. Najava završava znakovitom rečenicom slavne voditeljice o šokantnom sadržaju intervjua, a kad to kaže kraljica talk showa koja je dosad u karijeri ostvarila sve što se moglo, treba joj vjerovati na riječ.

Linker
20. travanj 2024 11:03