GC Images
Kad ljubavnica propjeva

Nestašni španjolski kralj bio je (pre)velikodušan prema ljubavnici i sada su oboje pod istragom

Danska poduzetnica Corinna zu Sayn-Wittgenstein napokon je otkrila javnosti sve o svojoj pet godina dugoj vezi s bivšim španjolskim kraljem Juanom Carlosom, zbog čijeg je dara - a radi se o čak 65 milijuna eura - sada pod istragom.

Nakon što je početkom kolovoza španjolski kralj Juan Carlos (82) u tajnosti napustio zemlju zbog istrage o financijskim malverzacijama, zamršeno klupko njegovih mutnih poslova i bračnih nevjera, zbog čega je prije šest godina morao abdicirati u korist svog sina Felipea, sve se više raspliće.

Sve je počelo još 2012., nakon lova na slonove u Bocvani za koji se nikada ne bi ni doznalo da se na njemu nije ozlijedio i završio u bolnici.

A kako je s njim tada bila i njegova bivša ljubavnica Corinna zu Sayn-Wittgenstein (55), otkrilo se i da već godinama vara svoju suprugu, kraljicu Sofiju.

Juan Carlos I (born Juan Carlos Alfonso Víctor María de Borbón y Borbón),
born 1938,
member of the Spanish royal family who reigned as King of Spain from November 1975 until his abdication in June 2014.

Juan Carlos and Sofia of Spain in the Madrid subway.

Photo, 1994.,Image: 513048769, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Eric Vandeville / akg-images / AKG / Profimedia
Eric Vandeville / akg-images / AKG / Profimedia
Kralj i kraljica u podzemnoj željeznici u Madridu1994., a u braku su od 1962.

Ljubavnica se sada i sama našla pod istragom jer je od kralja na dar dobila pozamašnu svotu od 65 milijuna dolara. Ovih je dana ta danska poduzetnica, vlasnica konzultantske tvrtke među čijim je klijentima i monegaška princeza Charlene, dala intervju BBC-ju u kojem je govorila o svom odnosu s kraljem i novcu koji je od njega dobila.

Safari je bio dar Juana Carlosa njezinu sinu Alexanderu za njegov deseti rođendan. S njim se, naime, zbližio iizmeđu 2004. i 2009., dok je s Corrinom bio u tajnoj vezi.

Iako ona isprva nije htjela ići jer je mislila kako je želi nagovoriti da mu se vrati, zbog sina je ipak pristala.

S Juanom Carlosom upoznala se na lovačkom susretu u veljači 2004., kada mu je pomogla da popravi svoju pušku, a zatim se ponovno s njim srela početkom ljeta te iste godine.

"Pitala sam ga kako njegova žena gleda na našu vezu, a on mi je odgovorio da njih dvoje vode odvojene živote te da je nedavno prekinuo jednu drugu dugogodišnju izvanbračnu vezu", govori Corinna zu Sayn-Wittgenstein. On ju je upoznao sa svojim prijateljima i djecom, a ona njega sa svojim sinom iz braka s Casimirom zu Sayn-Wittgensteinom, čiju je titulu zadržala kad se od njega razvela.

S Juanom Carlosom se sastajala na imanjima u Madridu, odlazila na putovanja... Nakon nekoliko godina veze Juan Carlos ju je čak i zaprosio, a iako nije pristala jer je bila svjesna koliko bi to naškodilo monarhiji, shvatila je to kao njegov znak ljubavi prema njoj. No, onda ju je, 2009., nakon što se neko vrijeme nisu viđali jer se ona brinula za teško bolesnog oca, kralj nazvao i rekao da prekida njihovu vezu i da već tri godine viđa drugu.

KING JUAN CARLOS OF SPAIN AND CORINNA ZU SAYN-WITTGENSTEIN.
PHOTO OF THE KING JUAN CARLOS OF SPAIN WITH HIS SO TOLD LOVE AFFAIR BEHIND HIM, CORINNA ZU SAYN-WITTGENSTEIN, WHO IS RUMOURED TO BE EVEN LIVING WITH CLOSE TO HIM.
THIS IMAGE, TAKEN ON 2nd FEBRUARY 2006 AT THE AIRPORTOF STUTTGART, GERMANY, DEMONSTRATE THEY MEET FOR LONG, AND EVEN SEEMS THAT THEY TRAVEL TOGETHER.,Image: 127251854, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BSCHOF / The Photo One / Profimedia
BSCHOF / The Photo One / Profimedia
Corinna ga je često pratila na putovanjima...

"Bila sam slomljena. No, nakon nekog vremena ponovno smo se vidjeli i otada smo prijatelji. Kad je 2010. otišao na operaciju, tražio je da ga pratim u bolnicu.

Spavala sam na kauču pokraj njegova kreveta, sve dok me njegovi čuvari nisu otjerali jer je u bolnicu došla kraljica.

Poslije sam ga još povremeno posjećivala, a onda s njim otišla i na zlosretni safari - otkrila je.

Nedugo nakon Bocvane od njega je dobila na dar 65 milijuna eura - dio od 100 milijuna dolara koje je kralju poslao vladar Saudijske Arabije...

Kako je reagirala i zašto misli da je kralj to učinio, otkrijte u novom broju magazina Gloria.

Čitajte i:

Princ Felipe i princeza Letizia - novi vladari Španjolske

Juan Carlos od Španjolske odložio britvu

Inaki Urdangarin osramotio kraljevski dvor?

Linker
19. travanj 2024 03:29